MAGNUS Oгляд

336 x 280


Що таке MAGNUS?


MAGNUS був створений, щоб визначити Всесвіт робототехніки і AI автоматизації для організацій. Він також є першим маркером робот Ганда і Ай-ICO в світі, побудованому на двох платформах-Ethereum і нео. Magnus — мережа інтелектуальних агентів, роботів, датчиків, апаратних засобів та першого децентралізованої людини, яка створює глобальний ринок знань, навичок і переробки влади.

Колекція MAGNUS погляду


Когнітивна та спільна співпраця між штучним інтелектом, роботом, людьми, сенсорними мережами та розподіленою апаратним забезпеченням, побудованої на смарт-Ethereum контрактах. MAGNUS почав нову еру бізнесу, технології і, думаючи. Епоха MAGNUSа приносить з собою фундаментальні зміни в тому, як інтелектуальні системи побудовані і взаємодіяли один з одним. Остаточна мета MAGNUS полягає в тому, щоб люди розумніші, краще машини, дешевше і швидше роботи, і, Ай краще, забезпечуючи співпрацю з іншими агентами на MAGNUSа колективної мережі. 

Робототехніка це наука роботів, який є машина, яка може імітувати певні людські дії. Є роботи, які можуть автоматично реагувати на стан навколишнього середовища. Термін робот походить від чеського словника roboa, що означає "примусова праця". Взагалі роботи роблять свою роботу так само, як раби. Вони працюють протягом дуже довгого часу і для ряду завдань знову і знову. Існують типи тестових роботів, які експерти використовують для вивчення того, як аналогічні їх рухи, коли імітує людський рух.

Роботи можуть бути запрограмовані для виконання завдань, які люди знаходять, щоб бути нудною або неприємною. Якщо електронний ланцюг і всі механізми захищені, робот також здатний працювати в небезпечних умовах. Роботи в змозі обробляти радіоактивні матеріали, аерозольна фарба в дим заповнені кімнат, працювати глибокої підводного, і досліджувати менш ворожі середовища, такі як на поверхні Марса. Роботи також використовуються для виявлення і розрядити бомби і міни.

Типи robolsзазвичай робота в промисловому світі є свого роду робота ARM, який має механічні суглоби, які дозволяють їм рухатися гладко. Цей тип робота може також змінити довжину руки в міру необхідності. Сили ARM Drive отримані з гідравлічної або пневматичної системи. Кількість направленої рухів роботомеханічних рук називається степенями вільності. Суглоби, які можуть обертатися, рухатися вгору і вниз, і боком рухатися, щоб мати три ступені свободи.

В кінці Робототехнічні ARM є пристрій під назвою Tip eflaser, будь то захоплююча рука, Обприскувач, лазер, катер і металевий зварник, або інший пристрій. Мікропроцесорна одиниця дає вказівки двигуна всередині робота ARM на позицію кінчика ефектор саме на цільові місця, і тепер приходить платформу, яка може бути підключена в ланцюзі світу MAGNUS

Екосистемні зворотний зв'язок для Magnus


Дивитися нашу групу екосистем якірних партнерів, включаючи Джонсон & Johnson, Zimmer biomet, ААП, Nokia, Siemens, Вознесіння, Pfizer, bozringer Ingelheim, і servier дати зворотний зв'язок на екосистеми MAGNUS.

Відомі члени-компаній в співтоваристві підняли більше $4 000 000 000 у фінансуванні, включаючи небезпеку, Dropbox, Lending Club, SoundHound, і zoosk.

Для отримання додаткової інформації, будь ласка, відвідайте:


Автор: Kenzi182
Профілю: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1209283
Myetherwallet: 0x38086aD53B04250Ca71457eC5579258e3835048c

0 Response to "MAGNUS Oгляд"

Post a Comment