Open Collectors Network - перший децентралізованим платформи для один у своєму роді маркер

336 x 280

До 2017 року є момент зростаючий ринок cryptocurrency. Протягом всього року 2017 cryptocurrency ринкова капіталізація виріс більш ніж 3300 відсотків, від 16 мільярдів доларів США до 550 млрд грн. Десятки cryptocurrency досвідчених також темпи зростання до тисяч відсотків. Обмін будь-якої сторони, насолоджуючись різке збільшення числа нових членів.

Ринкова капіталізація cryptocurrency вважається дедалі посилиться в 2018 році. Є багато факторів, які підтримують зростання ринку cryptocurrency, такі як збільшення забезпечення законності проти на cryptocurrency, matangnya cryptocurrency технології та ринків, а також впровадження клієнт банківських даних відкритості, що відбувається по всьому світу. І у порівнянні з іншими інвестиційні ринки, ринок як і раніше дуже невеликий cryptocurrency. Але якщо говорити про прибуток, cryptocurrency посіла перше місце в 2017 році.

Cryptocurrency той час як ринок буде продовжувати рости, домінування Bitcoin саме очікується, продовжувати зниження. Bitcoin 2016 року частка ринку було близько 85 відсотків. 2017 року Bitcoin домінування до рівня 40 відсотків. Це означає, що росте більше altcoin. В 2017 році є кілька altcoin, які відчувають надзвичайний ріст відносяться: Ethereum, Litecoin, пульсація та тире. В 2018 році передбачив домінування Bitcoin буде дедалі більш низькому рівні. Навіть навряд чи троні замість Bitcoin як cryptocurrency з величиною ринкової капіталізації буде захоплений за Ethereum або "брижі". Один індикація pudarnya чарівність Bitcoin є втрату підтримки від Bitcoin.com сайт manager, що розчарування з розвитком Bitcoin і змінив все Bitcoinnya бути Bitcoin готівкою.

Altcoin-altcoin нещодавно буде тримати з'являтися в 2018 році. За оцінками, кількість нових altcoin будуть виникати наступного року буде більш ніж 1000 видів з. Altcoin запускає нову стратегію з технікою жорсткий вилку проти Bitcoin доведено успіх з народження Bitcoin Bitcoin готівкою і золота в 2017 році. Таку стратегію прийде повернувся важко вилка використовується в 2018 році. На додаток до жорстких вилки altcoin запуск нової тенденції є продуктом інновації все більш різноманітних.

До цих даних необхідність обміну сайт також збільшується. Один веб-сайтів, я буду обмінюватися матеріали в даний час Open Collectors Network. Це єдина платформи Exchange. Для більш докладної інформації про відкриті мережі колекціонерів, прочитати цю статтю.

Що таке Open Collectors Network?



Open Collectors Network є децентралізованою нової платформи, де практично безмежні оборот жетонів зрозумів - продаж, купівля, обміну, розміщення, володіння, створення, і т. д. Кожен користувач має можливість самостійно розробляють правила для взаємодії з іншими учасниками в системі, і це вигідно для торгівлі cryptocurrency на підставі перевірених стандартів.

Тут я перерахую деякі корисності потенційних платформи. Фізичні особи можуть використовувати особисті речі для розмічати. Віртуальний об'єктів можна створений з метою використання в грі і потім продаються на ринку. Цифрові медіа можуть перераховані як активу і продаються. Це може включати такі речі, як музика або письмовий матеріал. Карткова гра, можливо, вирішить використовувати мережу, як магія: збір. Картку можна використовувати велику книгу громадськості до прозорості, easy варіанти оплати. Віртуальна реальність об'єкти можуть бути обмінені на платформі. Бізнес-сектор можна сортувати елементи, як автомобілі, товари ручної роботи або пристроїв. Аукціонний дім можуть перерахувати їх інвентаризації на знак.

Після продажу товарів, маркер можуть бути передані до покупця гаманець. Платформа може також використовуватися, можна пересвідчитися тотожності. Кожен користувач може мати унікальний маркер, пов'язані з ним, і після того як перевірено, цей маркер використовуються на інших сайтах для підтвердження вашої особи. Такими є лише деякі з потенційних застосувань платформи. Є кілька основних цілей відкритої мережі колекціонерів. Вони прагнуть бути дуже відкритими і забезпечити сумісність із існуючий маркер. Вони використовують стандартні ERC721 Ethereal новий їх маркер. Децентралізовані платформи і скористатися все, що супроводжує цю технологію.



Це також дуже важливо, що платформа є простий у використанні інтерфейс, який простий у використанні. Повну власність є головною метою. Кожен з унікальними елементи буде збережено в користувача гаманець, і вони єдині, хто буде керувати його і приватний ключ. Ця платформа дозволяє будь-якому створити унікальні предмети. Створюється заходи для запобігання дублювання елемента. Тому, що маркер створені будь-яким, платформа має алгоритмів на місці для запобігання спаму на ринку. Це є важливим аспектом платформи для загального користування. Взаємодії з існуючими елемент – це ще одна мета. Правила можуть бути визначені щоб ремонти на елементі. Нарешті, одним з найбільш важливих аспектів платформи є можливість поміняти і продавати товари.

Що таке унікальний маркер


Кращий спосіб пояснити це є прикладом. Уявіть, що ви надрукувати листівки 1000 і розповсюджувати їх на дорозі. Вам байдуже якого flyer ви впоратися з купи, тому що все ідентичні: однакового розміру, ж вмісту, ж мети. Цієї колекції листівок того варте, і це еквівалентно поточного крипто валюти: Якщо ви надішлете хтось 1 ETH, це не не питання "the" ETH вашого гаманця чи.

Але давайте розглянемо тепер, іншої колекції: картин відомих художників. Вже, ми можемо сказати різниця: навіть якщо все живопис, якщо ви хочете купити її, ви не вибере навмання. Ви віддаєте перевагу інші, деякі коштують дорожче, і так далі. Вони не взаємозамінні, тому що вони всі один з роді, і на "that" один.

Що таке сутність і перевага унікальні маркери і чому володіють ними є набагато краще, а не тих, які, як відомо, протягом тривалого часу? Справа в тому, що більшість маркерів, які в даний час продаються і обміняти на багато обмінів, є взаємозамінними - 1 маркер – не краще чи гірше, ніж аналогічні 1. Унікальна колекція маркерів не може розглядатися в взаємозамінними, і вони продаються винятково індивідуально. Ця валюта функцій є новостворену ERC 721 стандартний з у Etherium. За його допомогою Ethereum система визначає будь-який маркер, використовуючи адресу контракту та маркер ідентифікатора.

Це особливий тип маркера, який став відкриту платформу, і ми впевнені, випадків використання для нього безмежні. Наприклад, у розділі використання case.

На цій платформі є деякі важливі відмінності:

1. що стосуються окремі унікальні маркери є рідкісними.
2. дозволяють зробити свій власний унікальний маркери.
3. створити правило, щоб дозволити взаємодію між елементами.
4. винагородою механізми впровадили основі активності користувача
5. Децентралізація

Ще одна величезна перевага для учасників, що гроші належить виключно користувач і не безпосередньо контролюється Open Collectors Network. У зв'язку з тим, що децентралізація Open Collectors Network, він не вимагає ключі кожного користувача. Можна виконувати усі операції без обмежень тільки за допомогою вашого гаманця на базі в Etherium.

Навіть якщо ви тільки почали освоїти в багатогранний світ cryptocurrency Open Collectors Network функції є цілком доступною для вас. Розробники покликаний створити по-справжньому великомасштабних і необмежений платформи, яка буде об'єднують людей, що говорять на різних мовах, з різними ідеями, досвід роботи в сфері blockchain технологій і знання, так що кожен з них може отримати вигоду з участі в системі. Гаманець на основі на Etherium робить кожної операції не тільки простий і повністю прозорим, а також гарантує повну безпеку кожного стороною угоди на платформі. Крім того, немає необхідності вказувати особисті відомості облікового запису – достатньо просто створити гаманець, через які всі ваші дії будуть виконуватися.

МАРКЕР ECTO


Операцій у платформи робиться за допомогою монет ECTO. Це необхідно щоб забезпечити використання платформи чесно і уникнути спаму і перевантаження Ethereal мережі, особливо в галузі створення і унікальні товари торгівлі.

Подарунки

Крім того, є на ECTO у вашому гаманці також пропонує деякі переваги, залежно від алгоритму на доказ вогнище конкретно:


  • Знижка для всіх операцій.
  • Вибір правильного з функцією повинні бути реалізовані платформи вперше.
  • Десантний періодично, заданих у вигляді крапель води ECTO, на основі поєднання діяльності на платформі і кількість ECTO, які ви тримаєте.


Приватні Збутова структура



  • Тиждень 1

10% бонус
1 ETH = 6600 ECTO

  • Тиждень 2

5% бонус
1 ETH = 6300 ECTO

  • Тиждень 3

3% бонус
1 ETH = 6180 ECTO

  • 4-й тиждень

0% бонус
1 ETH = 6000 ECTO (Базова ціна)

Для більш детальної інформації ви можете зв'язатися з: contact@opencollectors.network

Продаж громадських структурою



  • Символ: ECTO
  • Загальна постачання (нереалізований волі записувань): 150,000,000 ECTO
  • Продаж постачання (65%): 97,500,000 ECTO
  • Обмінний курс: 0.000166 eth
  • Прийнято: ETH
  • Куплю хв: 0.1 ETH
  • М'які cap (бонуси у комплекті): 3000 ETH
  • Шапки (бонуси у комплекті): < 15000 ETH


МАРКЕР ВИДІЛЕННЯ


  • Продаж: 65%
  • Радники (випущений у партіях протягом 6-12 місяців): 10%
  • Засновниками (покладається на 12 місяців): 10%
  • Компанія (використовується для партнерства): 13%
  • Баунті: % 2

РОЗМІЩЕННЯ ГРОШОВИХ КОШТІВ



  • Розвиток 37%
  • Партнерства 30%
  • Маркетинг 20%
  • Правові & операцій 10%
  • Непередбачені 3%


ДОРОЖНЯ КАРТА



  • Жовтень 2017

Ініціатива аналіз стандартних ERC721 механіки маркер аналізу використовувати case & токсичні проект маркетинг стратегія проекту смарт-контракти

  • Грудня 2017

Стандартна реалізація ERC721; Смарт-маркерів ECTO договору; Смарт-контракти торгівлі (демо)

  • Січень-2018

Розширення команди; Інтеграція смарт-контракти; Metamask інтеграції; Біла книга; Контракт інтелектуальні платформи, поміщені в Ropsten; Механіки Продаж завершена договору & маркер протестовані з кінця в кінець

  • Бер-2018

Договір купівлі-продажу маркер, встановлені у mainnet; Капітальний ремонт дизайн прототипу, завершення

  • Квітень 2018

Розширення командний спринт планування

  • Квітень травень 2018

Розширення команди; Спринт, планування


КОМАНДА


РАДНИКИ



Для отримання додаткової інформації будь ласка, відвідайте:


Автор: Kenzi182
Профілю: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1209283
Myetherwallet: 0x38086aD53B04250Ca71457eC5579258e3835048c

0 Response to "Open Collectors Network - перший децентралізованим платформи для один у своєму роді маркер"

Post a Comment