GENESIS-нерухомість інвестиційної платформою в майбутньому на базі технології Blockchain

336 x 280

Нерухомість це властивість, яка складається з землі і будинків на ньому і в тому числі природних ресурсів, таких як сільське господарство, мінеральні або води. Тим часом нерухомість бізнес це бізнес, де основним напрямком діяльності є купити, продати або орендувати земельних, будівлях або житла.

Звичайно нерухомості потрібен хтось розвинути та управляти властивостями для використання в співтовариство. Це де лежить роль нерухомості компанії. Компанія з нерухомості має роботу, яка є різноманітні, починаючи від подушок і оренди будинків на продаж землі і будинків до іншої сторони. Нерухомості компанії, що обслуговує зробити ідеї на папері на нерухоме майно. Хоча угод з нерухомістю відрізняється від бізнес будівництва, нерухомості бізнес також включає в себе будівництво, який зазвичай робиться стороннім підрядникам реальних компаній нерухомості.

Угод з нерухомістю щорічно постійно розвивається, тому що Земля ціни також зазвичай отримують більш дорогих років. Кар'єру в сфері нерухомості також включає в себе багато навички та здібності, починаючи від архітекторів, інженерів, підрядників, бухгалтерів, тому стати одним з промисловості найбільш вигідних, галузь нерухомості.

Що таке GENESIS?



GENESIS є багатофункціональні платформу на базі цифрових технологій і blockchain для управління коштами Міжнародна нерухомість. Це інтегрована компанія структуру, яка включає в себе всі ключові особливості та правовими аспектами децентралізованих технології та класичної компанії на базі технології blockchain. GENESIS платформи прагне стати провідним платформ, надаючи поєднання гармонійного та класичні методи для вас, щоб інвестувати в нерухомість.

GENESIS платформа буде надавати все, що вам потрібно в сфері invastasi нерухомості, таких як чітке й інформативне користувача інтерфейс з системою особових рахунків б надати інвесторам всю необхідну інформацію про об'єкт інвестиції, відсотки і оплати, транзакції, поточні ринкові ціни активів та іншу інформацію.

GENESIS створює основу для збільшення ринкової вартості своїх проектів в майбутньому, зробивши покупку нерухомості від всіх інвестиційних фондів належать до платформи і сформувати його активи. GENESIS має кілька ключових особливостей, які можуть зробити вас більш безпечним і зручним для тут berinvastasi, ці функції:


  • Простота і зручність інвестування
  • Видалення посередницьких винятком кордонів і свободу вибору
  • Перевага гарантований стабільно
  • Рівень надійності та захищеності, інвестицій


Крім того, існують 3 основним ключем чому GENESIS платформ повинні бути розгляду ви інвестувати тут, а саме:


  1. Безпека та безпека інвестицій
  2. ДИВЕРСИФІКАЦІЇ РИЗИКІВ І ВИСОКУ ЛІКВІДНІСТЬ
  3. МАРКЕР ГАРАНТОВАНО РЕАЛЬНИХ АКТИВІВ


Про GENESIS


GENESIS виглядає дійсно серйозно, запускати свої проекти. Це видно з широкий спектр зручності, безпеки та цілий ряд переваг, що належать цій платформі. Нижче наведені деякі концепції роботи, яка буде працювати на GENESIS;


  • Tokenization нерухомості


Концепція GENESIS забезпечує внутрішні проекту tokenization (відділ обліку для жетонів) всі нерухомого майна, що належить компанії. GES маркер один б в дійсності являють собою частину вартості всіх нерухомого майна, що належить платформи, події представлені в cryptocurrency.

Інвестори мають GENESIS ознаки GES, побічно став власником у відповідній частині всіх нерухомого майна, що належить платформи. З розвитком законодавства tokenization нерухомості дозволить визначити нерухомості активів через цифрові підписи та права зареєструвати всі члени GENESIS як власників нерухомості. GENESIS платформи гарантує і забезпечує реєстрації.


  • Гарантія жетони реальних активів


GENESIS один перших проектів у світі, де його власний проект cryptocurrency, GES маркер, гарантується штучною реальних активів. І не будь-які активи, але активи з найвищим рівнем безпеки: нерухомість.

Кожний маркер GES еквівалентно один євро цінне нерухоме майно, що належить до GENESIS. Вартості нерухомості буде підтверджено через незалежні ринку оцінка зроблені компанією першокласних європейських оцінювач.

Система струганий та поетапне звільнення GES жетонів на ринку гарантовані нерухомого майна, що належить платформи, усуває вільному обігу незабезпечених жетонів.

Волатильність електронну валюту і можливі обвалів електронну валюту не можуть впливати до ставки жетони GES, а його значення на основі значення реальних активів і стабільну позитивних економічних показників GENESIS.


  • Обов'язкового викупу акцій жетони


Одним з ключових параметрів GENESIS є правило обов'язкового викупу акцій Жетони, у власності інвесторів. Інвестор може залишити проект і повернутися інвестованих коштів від проекту. Інвестор буде можливість реалізувати право залишити проект будь-який час після початку операцій відповідно до процедури.

Після Іто GENESIS і перелік жетони на біржах, cryptocurrency процес залишаючи інвестором проекту буде спрощена через безмитно продажу жетонів GES на біржі. Це не тільки захистять інвестицій, але також потенційно буде підтримувати курси токени в майбутньому. Вичерпну інформацію доступний «Забезпечення процедури» та умови викупу акцій токени GENESIS.


  • Лістинг GENESIS жетонів на біржах, cryptocurrency


Інвестиційна стратегія проекту передбачає обов'язкового лістингу GES жетони на біржах, cryptocurrency. Лістинг жетони на біржах cryptocurrency буде здійснюватися при досягненні запланованого рівня операційної діяльності. Приблизна дата лістинг GES жетони на біржах cryptocurrency розташований на другій половині 2019.

Орієнтовна фінансові моделі використовуються для прогнозування можливі зміни обмінного курсу GES жетонів врахувала досягаючи намічених рівні операційної діяльності проекту, показують, що обмінний курс GES жетонів, протягом 6 до 9months після на лістинг може досягати 3.0 — 7,5 євро за 1 GES з номінальною ціною 1 євро за 1 GES. Лістинг GES жетони на біржах, cryptocurrency, це можливо, до другої половини 2019, якщо проект приведе до досягнення запланованих значень ЛЦУ рано.


  • Стабільний дохід оплати


Виплати за інвесторам від комерційного використання нерухомого майна, що належить GENESIS буде здійснюватися на регулярній основі кожні три місяці. Перший платіж прибуток інвесторам буде здійснюватися в жовтні, 2018 році.

Прибутку, отримав від комерційного використання нерухомості прибуває до електронного рахунку GENESIS. Він самостійно і автоматично поширюється на обліковими записами інвесторів всередині системи, відповідно до вказаної кількості маркери. Вкладник має немає обмеження та/або умовах користування отриманий прибуток. Надходжень платежів і розподіл коштів інвесторів особисті рахунки будуть контролюватися через смарт-контракту в автоматичному режимі.


  • Нерухомість басейнів


Операція GENESIS робиться за допомогою правила купівлі нерухомості на основі басейнів. Всі нерухомість буде придбаний GENESIS платформи в рамках преформованих басейнів, що складається з кількох властивостей.

Початкові інвестиції басейн буде включати в себе роздрібна торгівля і бізнес нерухомості. Всі нерухомість включений в інвестиції басейн буде диверсифікована шляхом призначення властивості (комерційний, бізнесу та критерії для торгівельної нерухомості) і місцезнаходження майна (по країні). Перший басейн буде складатися з нерухомості, розташованих у різних країнах Європи.

Ми очікуємо, що такий підхід дозволить нам диверсифікації торгово -економічних ризиків інвесторів і пропонувати інвесторам tp максимальний прибуток стабільною і ризику.


  • Процедура проста і прозора інвестицій


Простий у використанні, чітке й інформативне інтерфейс GENESIS з особистих облікових записів системи буде надати інвесторам всю необхідну інформацію про інвестицій, рахунок оплати і платежі, угоди, фактичної ставки активів та інших інформація.

Використання blockchain технології і смарт-контракти, а також використовуючи свою власну Жетони, робить інвестиції процедура зрозумілим і корисним, і це дозволяє практично повністю комп'ютеризації весь процес зареєструватися в проекті та перевірки інвесторів, Зарядка та розподіл доходів, залишаючи проекту, продажу та обміну жетонів грощі за Жетони, інші проекти та/або електронну валюту.

Інвестиційна стратегія


Середньострокових інвестицій стратегії GENESIS гарантує поетапне та економічно розумним розвитку проекту протягом трирічного періоду 2018 – 2020. Стратегія забезпечує основні напрямки розвитку компанії, форм і методів досягнення задекларованих цілей середньострокову перспективу. План розвитку проекту на період після 2020 року включено довгострокової стратегії свого розвитку. На середньострокову перспективу стратегії розвитку GENESIS на основі створення показників ключ ефективності (KPI) пріоритетом, фінансів, економіки та ринку (маркетинг) показників діяльності компанії.

Огляд діяльності GENESIS платформи


KPI на ключових показників ефективності проекту

Ключові показники ефективності або KPI є основним посилання для фінансових, економічних і ринкової діяльності (маркетинг) компанії. Ця справа стосується кілька речей, таких як:


  • ЧАСТКА РИНКУ



Це сукупність показник того, що характеризує вартість проекту активів та кількість учасників проекту, який власні GES жетонів порівняно з іншими проектами з порівнянними параметрами. Кількість учасників проекту є більш важливою ознакою для визначення та прогнозування ліквідності GES Жетони, коли вони торгуються на біржах, cryptocurrency. Цей показник характеризує також розвитку компанії і його конкурентних переваг на ринку. В той же час вона відображає довіру до проекту і демонструє свої перспективи розвитку.


  • ФІНАНСОВА СТАБІЛЬНІСТЬ ПРОЕКТУ



Показником фінансової стабільності відображає відношення проекту власного капіталу для позичкового капіталу. Чим менше значення індикатора, більш фінансово стабільною є проект. Наприклад, показником фінансової стабільності зі значенням 0,5 вважається дуже добре в рейтингу провідних банків світу.

Цей показник характеризує ступінь фінансової стабільності та привабливо проекту для інвестицій. Безпека проекту для інвесторів з точки зору гарантує компанії зобов'язань за реальних активів та фінансів.


  • ROE-РЕНТАБЕЛЬНІСТЬ КАПІТАЛУ



ROE є коефіцієнт вказав інвесторам, що рентабельність своєї інвестиційної діяльності, прибуток активи інвестували в проекті. Цей показник характеризує прибутку чи збитку від інвестицій у проекті. Цей показник характеризує фінансового та заплановані можливостей для отримання доходу від участі в книзі GENESIS.

Це комплекс індикатор, який поєднує в собі прямі доходи інвестора з використанням комерційної нерухомості (орендна плата), доходи, отримані від конкретних зовнішніх проектів та додаткові непрямі доходи від зростання ринкової вартості нерухомості.

Індикатори ROE не включають змін ринкових цін GES маркер темпи зростання або збільшити ринкову вартість інвестиційного портфельних інвесторів. Збільшення ринкової вартості інвестиційного портфеля є допоміжне доходу інвестори.

Участь в проектах


Середньо термінову стратегію концепції і GENESIS забезпечує поліпшення етап активів власності компанії. Збільшення активів проект буде здійснюватися на поступове і запланованих громадських маркер пропозицій від 2018 до 2020 року. Цей період планується розмістити на ринку близько 250 мільйонів GES маркера. 50-60 мільйонів токени у 2019 2018 року, на знак 50-60 мільйонів, 120-130 мільйонів маркерів у 2020 рік.

Починаючи з другого басейн GES знаки в 2018 році, році множення коефіцієнта буде застосовано номінальною ціною для маркера продажів. Після того, як GES маркер буде включено в перелік обміну cryptocurrency, всі нові GES плавальний маркер буде торгуються на ринкову ціну на даний момент. На основі ціни, пропонуючи 250 мільйонів токени дозволить нам придбати в 2021 GENESIS і сформувати загальний фонд нерухомості вартістю менше € 500-750 млн в активів.

ІTO проекту GENESIS



Маркер GES поширення буде здійснюватися в кілька етапів, відповідно до інвестиційної стратегії розвитку проектів. До повного розподілу всіх виданого маркера серед інвесторів всі Нерозподілений знак (знак, який не придбано для Іто) будуть розміщені в заповіднику.



ІТО ПЕРІОД:



  • З 1 квітня до 15 може 2018 2018
  • М'ЯКІ (продаж мінімальний обсяг маркер) повертається до 3 000 000 євро.


Дорожня карта


Команда


Адреса компанії



  • Естонія

Tornimae 7,
10145 Таллінн

  • Іспанія

AV. Jaume я 116,
07183 Майорка

  • Росія

В. о. 8 Liniya 19,
199034 Санкт-Петербург

  • Швейцарія

НЕЗАБАРОМ ВІДКРИТТЯ

  • телефон:

+372 66 824 72
+41 225 181 181

  • Електронна пошта: info@genesisfound.io


Щоб отримати більш повну інформацію про GENESIS платформу, ви можете відвідати:


Автор: Kenzi182
Профілю: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1209283
Myetherwallet: 0x38086aD53B04250Ca71457eC5579258e3835048c

1 Response to "GENESIS-нерухомість інвестиційної платформою в майбутньому на базі технології Blockchain"

  1. Vitamin D - Tinted & Treatment, Dental & Health Care
    Vitamin D titanium plate (THC) mokume gane titanium is a nutrient that is present titanium tv alternative in the body. titanium automatic watch Here you will learn how to use it in your own t fal titanium pan body, or help you get started.

    ReplyDelete