Modultrade - використовуючи технологію Blockchain для глобальної торгівлі демократизації

336 x 280
У наш час таких, як зараз технологія допомагає багато людського життя. Багато речей, які є дуже корисними для людей, які можуть бути отримані від розвиток сучасних технологій. Одна з речей, я буду обговорювати цей час становить близько легкість транзакцій для торговців, щоб скористатися перевагами технології Blockchain. Як ми знаємо, що є багато трейдерів по всьому світу і вірно зробити угоди для розвитку свого бізнесу. Є багато перешкод стикаються, коли вони проводять операції, такі як плата є занадто високою, складність та складністю угод і співпраці і відсутність довіри третьої особи. Таким чином, вона займає технологія, яка допомагає вирішити цю проблему.

За допомогою технології Blockchain, то це не неможливо буде виниклих проблем можуть бути вирішені. Це дуже ефективний крок, забезпечуючи легкий доступ до торговців і споживачів. У blockchain це технологія, яка дозволяє для цифрових угоди без необхідності для третіх сторін. У технології, які виграють від Blockchain трансакції, зроблені користувачами децентралізованим, хоча безпеки властивості цієї технології шифрування в криптографії тому транзакцію за допомогою в blockchain ім'я cryptocurrency. В даний час багато розробок, які зробили використовувати технологію blockchain: розподіляються зберігання, хмарних обчислень, зберігання, застосування децентралізованих фінансових, реклами і набагато більш децентралізованих. На основі природи технології, його blockchain, як вважають експерти можуть дати вам легкість проведення операцій, щоб зробити його більш ефективний, дієвий, вартість або відносно низькою збір, прозорість, безпечний і децентралізованим.

Представляючи Modultrade


ModulTrade значення екосистем, які працюють на Blockchain. Мікроплатежі зробить процес run і витрат для підприємств, які будуть обговорюватися в продажу одного продукту, без необхідності закриття за наказом навалом на увазі. За декілька хвилин ходьби до роботи, купити спекулятивні невеликі замовлення можна дістатися за ж вартість доставки виготовлення вихід з Китаю. ModulTrade це сервіс, платформи та екосистеми, який дає можливість до мікро, малого та середнього бізнесу торгувати глобально і забезпечити вирішення всіх клопоту торгів з низькою вартістю. ModulTrade децентралізованим об'єднує продавців і покупців по всьому світу. ModuleTrade підходить для вирішення поширених проблем, з якими стикаються торговці і покупців перетинати країни; витрати з доставки дорогі і не довіряють. Цей проект здійснює підтримку малих підприємців, які хочуть, щоб виростити свій бізнес а також відмовитися від продажу глобальним пріоритетом, яка визначає продавців і покупців у великих масштабах.

Modultrade об'єднання UKM


Modultrade система забезпечує переваги широкий спектр компаній. А не просто вправа скорочення витрат це може допомогти видалити lock, stock і стовбуром. Це не тільки торгові керівництва, це спільнота, як система мережі LinkedIn. Вбудована в ланцюжку поставок для об'єднання, підключення кожного з складових частин процесу, надаючи гладкою безшовні для кінцевих користувачів або роздрібної торгівлі, виробництва.

В прямому суспільства і підвищити рівень прийняття, Modultrade буде зосереджено на деякі важливі ринку секторів і сектор відчув значне зниження ризику дисбаланс. Запуск платформи протягом шести місяців після того, як продаж лавці буде містити в собі навчання, ринку опис і випробування кампаній. Підприємства будуть запрошені для створення ринку, де прибутку, щоб підтримати їх зростання, замість того щоб платити постачальника.

Призначення Modultrade


1. демократизувати глобальної торгівлі з використанням blockchain технологій. Зокрема, в ModulTrade хотів створити платформу де blockchain 400 мільйонів мікро, малі, і сезон (малого середнього бізнесу) можуть зустрітися, ведення торгівлі ефективно і за допомогою пов'язаних з економічно ефективним.

2. ввести MTRc (ModulTrade токени) як дієвий інструмент exchange значення в Modultrade екосистеми.

Ця платформа може обробляти питання з бізнесу. Система працює, щоб усунути основні проблеми в глобальній торгівлі. Проблема складається з недовіра від інших, складність торгової системи, і вхідний квиток коштує дорого. Малого бізнесу ще сумнівався здатність покупця. Роботодавці бояться довіряти покупця. Ця проблема може бути вирішена за допомогою банківської системи. Ця система створює фінансових інструментів торгівлі. Прилад складається з гаражів та акредитива банк. Ця система орієнтації певних імпортерів та експортерів. Це відноситься до розміру бізнесу. Середній масштабу можуть використовувати цю систему.

Використання блок на базі технології смарт-контракт міст, наша мета полягає у створенні вартості екосистем підходить для глобальної торгівлі. Структура значення цифрові мережі, яка може бути доступна в будь-який в режимі реального часу з будь-якої у світі. Це буде забезпечити економічно ефективним рішення і зробити сходи розбудові майбутнього fintech. Етап, який має блок мережної технології лежить в основі екосистем, буде працювати, пов'язуючи користувачів до чотирьох основних компонентів;


  • Blockchain smart багатосторонній договір на основі платформи (МТП):

повторити Банк торгового фінансування (кредитні лист і гарантія заявою) і надає користувачам послуги таким чином, що є надійною і економічно ефективним і підключитися до однієї зі служб логістики та страхування;


  • Торговельних послуг платформи:

сприяти виконанню торгівлі через цей постачальник служби; Оплати, логістики, фінансування, податкові та діловодства;


  • Торгівлі та репутації мережі:

провідних функцій екосистем співпраці в грошових розрахунках між користувачем власний репутаційний капітал;


  • Ринок:

Надійно знайти протилежної сторони глобально і зробити найбільш відповідний вибір елементів та ціни.

І в цьому контексті, MTRC, яка є символом Ethereum Modultrade основі, буде використовуватися в середовищі надійних, безпечного як ключ для користувача, щоб виконати, виконати і виконати торгівлі.

MVP виводу даних Modultrade


Під час інших тестів випустила нову версію Modultrade. Цей остаточного прототипу перевірить всі торговельні потоки за допомогою платформи ethereum блок мережі. Такі можливості були додані для створення повного торгівлі потоку і завершити:


  1. Смарт-контракти, створений для кожного рядка, у списку,
  2. Покупець може розплачуватися тест з договором смарт-ETH,
  3. Smart контракт монітор і зареєструвати стан пакунки,
  4. Смарт-контракти відправлення коштів до постачальника, коли пакет буде надіслано.

Modultrade, для глобального місії, щоб безкоштовно торгівлі для SMEs (мікро, малі та середні підприємства) по всьому світу і такі дії окремих осіб у Росії, Близького Сходу, Азії та Європі.

Modultrade цільового ринку


Цільовий ринок компанії ModulTrade є мікро, малі та середні підприємства глобально хто в даний час не мають доступу до міжнародної торгівлі ринку через високу Вхідні бар'єри, обмеження потужності або відсутність торгівлі Фінанси сервісу відповідно. Традиційно, торгового бізнесу має були таргетинг імпортери та експортери з певного розміру і в конкретній географічній області, з лише середнього до великого роботодавців, які можуть дозволити собі купити послуг для кредитів в торгівлі. У розвинених країнах частка експорту малих та середніх підприємств в загальний експорт у 2013 році становить 34 відсотків. Еквівалентні частиною на боці імпорт був 38 відсотків. У країнах, що розвиваються число те саме. Існує, очевидно, великий сегмент, який не був недостатнім або не обслуговуються банки та інші фінансові галузі торгівлі глобально.

Екосистема платформи ModulTrade (MVE)


При здійсненні своїх ModulTrade платформа екосистемні використання технологічних контрактів смарт-(смарт контракт blockchain технології), з смарт технології memanfaatkna blockchain ModulTrade договір буде побудувати екосистемні значення для глобального торгівлі, а саме структура ланцюжка створення вартості цифрових реального часу глобального зв'язку, цифровий, на економічно ефективним і з функціями, на підтримку рішення fintech. Таке рішення дозволить торговців, щоб збільшити свої доходи при одночасному зниженні витрати на глобальній торгівлі, це також дозволить розробникам/стороннього постачальника послуг отримати доступ до цільових користувачів/клієнтів при одночасному зниженні витрати на розробку і придбання користувача. Live праворуч-платформи ModulTrade екосистеми (MVE) ModulTrade використовує в MTRc як ключ для користувача для підключення до мережі, глобальної торгівлі та транзакцій.

4 основні компоненти MVE


1. Blockchain смарт-контрактного мульти сторону платформі (МТП)
2. послуга платформи для торгівлі
3. торгівлі та авторитетних мережі.
4. marketPlace.

ДОРОЖНЯ КАРТА


Modultrade маркер і ICO


Символ: MTRc (модуль торгівлі крипто маркер)

Маркер ERC-20, виданий на Ethereum, є ключовим елементом у B2B мульти модуля TPM нового з ModulTrade, яка дозволяє користувачам підключатися до ModulTrade платформи і їх екосистем здійснювати різні операції.

Mtrc деякі випустила безкоштовний роумінг в систему, щоб дозволити підприємців для перевірки Modultrade платформи. Користувачі можуть купувати і продавати MTRc з номінальною ціною 1eth = 700mtrc фондового EtherDelta.com. Ви також можете купити MTRc з 30% знижкою на розподіл Modultrade маркер у https://en.modultrade.io/

Modultrade платформа буде скоро куплю на MTRC у торговців до Fiat за номінальною ціною. Для тепер, продавців і покупців, Fiat (£ USD, AB і т. д.) Ви можете вибрати один з MTRC або ETH маркер платежів ви плануєте отримувати в короткий період часу з іншими маркерами.

Функції, які знаходяться в на MTRc


1. в обмін на вартість: вартість реального часу, Global також рентабельним.
2. як засіб обміну (угоди): на MTRC стане інструментом Exchange або транзакції в системі MVE
3. з точки зору функції: ключ до під'єднання до мережі, глобальної торгівлі та оператори Transact в MVE (все витратам на торгових контрактів на Modultrade).

План використання маркера



  • В загальній складності 100 мільйонів MTRC є обмежена. Деякі з них будуть розподілені в 2017 році попереднього продажу та продажу цілі.
  • Маркер 10 мільйонів, які будуть розподілені до початку продажів.
  • Токени продаються 30 мільйонів жетонів для розповсюдження.
  • Після того, як продаж є завершено, маркер розподілу на MTRC робиться не більше.
  • Ціни на MTRC встановлюється наступним чином:
  • Ціна до продажу: 1MTRC = 1 ETH/700
  • Маркер продажу Ціна: не менше 1MTRC = 1eth 700 і 2 тижні до продажу основний маркер
  • ICO період: 28 листопада 2017-27 січня 2018
  • Платформа: Ethereum
  • Маркери для продажу: 30.000.000
  • Прийнято валютах: ETH БТД, Ла, Fiat


MTRC продажів цільової жетони



  • М'які cap: 5 000 000 MTRc
  • Шапки: 30 000 000 MTRc
  • Розподіл MTRc маркер


1. розподіл 30% складається з
– Pre-sale = 10%
– Маркерів продажу період = 20%
2. продукт розвитку = 20%
3. творчі екосистемні 32%
4. команда 15%
– 5% буде поширюватися протягом 6 місяців після завершення продажу маркера.
– 5% після першого року,
– 2-й рік 5%
5. дорадчий: 3%

Для більш детальної інформації будь ласка, відвідайте за наступним посиланням:

Веб-сайт | Офіційний документ | ANN | Телеграма | LinkedIn | Twitter | Facebook

Автор: Kenzi182
Профілю: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1209283
Myetherwallet: 0x38086aD53B04250Ca71457eC5579258e3835048c


0 Response to "Modultrade - використовуючи технологію Blockchain для глобальної торгівлі демократизації"

Post a Comment