ZODIAQ - Обмін платформою для криптографічного Fiat, який мав свій власний Банк

336 x 280
З моменту її появи, cryptocurrency цифрові валюти все більш популярні в якості одного з інструментів інвестування. Bitcoin дійсно ще валюта значення з самим фантастичним криптографічного. Однак, крім того, є ще різні інші альтернативи, які ви можете скористатися для інвестицій, один з яких був ZODIAQ. Якщо ви хочете знати причину, чому проект краде вашу увагу, ми обговоримо це.

Що таке ZODIAQ?



ZODIAQ це проект, який має свій власний банк, а також мають SWIFT код і ліцензію на відкриття рахунку і робити все, що операції, включаючи ощадні рахунки, передачі в криптографічного і Fiat валюти, а також обмін криптографічного себе. ZODIAQ застосує свою власну гнучку платформу на основі відкритого полум'я і налагодження рішення, використовуючи приклад взаємодії з банками себе. ZODIAQ фінансова екосистема, яка спрямована на зробити cryptocurrency управління легше для всіх. Це Банк зареєстрований в Коморські острови криптографічного, невелика нація острова з східного узбережжя Африки.

Метою цього процесу є забезпечення готового рішення для інших гравців у банківському секторі, реалізація яких потребуватиме мінімальних ресурсів. Це призведе до важливого ефекту в мережі. Стратегічною метою ZODIAQ є створення нової фінансової інфраструктури, яка замінить звичайного банку в якості управлінської служби для виконання операцій між контрагентами. Забезпечення децентралізованих зберігання даних в "Зодіак" платформа буде значно поліпшити рівень захисту всіх даних. У довгостроковій перспективі, з розвитком інфраструктури платформи і офісу в іншому місці, bloctchain технології.

ZODIAQ матиме платформу для інтеграції технологій і права, і він зможе підключити новий гравець дешевше і швидше. Використання блокуючих технологій в базовій системі підвищить довіру до сервісу. Ці технології працюють без централізованого управління, отже, не впливає на вартість і час операції.

ZODIAQ Стратегічна мета полягає у створенні нової фінансової інфраструктури, яка замінить класичний Банк як управління послугами для здійснення операцій між партнерами. Забезпечуючи, щоб децентралізовані зберігання даних в ZODIAQ, платформа підвищить рівень захисту даних значно. У довгостроковій перспективі, з інфраструктурні платформи розвитку та офісу в іншому місці, bloctchain технології, а також перспективні хмари рішень, в тому числі квантова Хмара, буде використовуватися в якості основної ІТ-інфраструктури та телекомунікацій.

Платіжна платформа платіжної мережі



Всесвітня банківська система і, зокрема, команда ZODIAQ шукає цей варіант. У цьому етапі реалізації, основний Банк стає цифровим і бути в Інтернеті. Банк є децентралізованим. В результаті будь-який платіжний агент почав спілкуватися один з одним. На прикладі пошукового агента може бути декілька блогових, банків та платіжних послуг. На цьому етапі все навколо blopchain децентралізованих платформи перетворені в канал API. Основні засоби еквайрингу Банку для інтеграції з усіма типами платіжних агентів. Крім того, як фізичні, так і юридичні особи можуть стати клієнтською платформою. У процесі реалізації, блок-платіжна платформа може замінити SWIFT. Тим не менш, SWIFT хочуть, щоб залишається одним з найбільших гравців на фінансових ринках протягом тривалого часу, тому ми можемо використовувати його для інтеграції, а також.

Яким ZODIAQ роботи? 


ZODIAQ є фінансовою екосистемою деяких основних функцій і функцій, у тому числі всі наступні:


  • Платіжна система



Зодіак хоче мати ворота для торговців і приватних осіб, дозволяє платити в валюту або валюті Fiat. Торговці можуть використовувати платіжну систему для отримання валюти ZODIAQ криптографічного, наприклад, при оплаті невеликої комісії. Платіжна система також пов'язана з ZODIAQ зодія карти.


  • ZODIAQ карти



ZODIAQ хотіли б мати карту, яка дозволяє платити скрізь ви хочете-наприклад, де Банк або традиційні кредитні картки приймаються. Ви можете знімати гроші через банкомат. Ви збережете Fiat і cryptocurrency на вашому рахунку вашої ZODIAQ, і виберіть свою карту для використання коштів Fiat або cryptocurrency. Ви можете використовувати мобільний додаток або веб-додаток ZODIAQ в будь-який час.


  • Смарт-гаманець



Смарт-гаманець ZODIAQ служить як гаманець, який дозволяє зберігання депозиту cryptocurrency вас. Ви можете прив'язати до третьої сторони банківської картки вас з смарт-гаманець, насолоджуючись безшовної оплати варіант. Ви можете пов'язати свою карту з ZODIAQ гаманець, наприклад, і управляє Fiat і cryptoturrrenностями за допомогою застосування смарт гаманець гаманець ZODIAQ є фізичний пристрій. Подібно до холодних гаманець зберігання як trezor або Nano. Цей гаманець поставляється з e-Ink екран, Wi-Fi, Bluetooth, і GSM модулем. Може бути підключений до комп'ютера або Mac через USB.


  • Exchange криптографічного



ZODIAQ буде мати обмін валюти криптографічного зробити пропонують простий користувальницький інтерфейс, різні фінансові інструменти, а також різні фінансові активи, доступні для торгівлі. Обмін користувачами, які хочуть мати миттєвий депозит і зняття варіантів, у тому числі зняття і депозити через банківські картки zopaq.


  • Хедж-фонд



ZODIAQ матиме хедж-фонд на основі системи управління активами з AI. ZODIAQ Ай хочете використовувати великий аналіз даних і машина навчання для реалізації успішних інвестиційних стратегій і сценаріїв. Хедж-фонд торгової алгоритм в даний час тестується в полоіax, де повідомлялося, досягли 100% прибутку протягом 20 днів тестування.


  • Криптографічного банку/Fiat



Загальна мета ZODIAQ служить банком для валютних cryptocurrency валюті і Fiat. ZODIAQ хотіли б мати повністю ліцензованим банком і законним в центрі екосистемі. Банк, який дозволить вам керувати валютами і паперові валюти криптографічного на одній дошці. Ви можете користуватися миттєвих грошових переказів і зробити грошовий переказ в валюті Fiat або валютах cryptocurrency.

ZODIAQ намагається створити гнучку платформу на основі відкритого API, що дозволяє використовувати технологію blocchain, створюючи interelasi екосистемні між банком, продавець товарів і послуг, споживачів, підприємств і регуляторів, fintech бути основною зв'язку в операціях щоденно.

При використанні цієї платформи, користувачі будуть мати можливість проводити операції майже миттєво, і налаштування додатків і послуг свого кінця без інфраструктури, побудувати інтеграцію з законодавством, оформлізації взаємодії з платіжною службою у кожній новій країні і будь-який новий Банк з самого початку. Через платформ була інтеграція технологій і права, Ця платформа може зв'язати нові гравці з більш дешевим і швидким.

ZODIAQ Set підвищені вимоги до безпеки вніс сильну аутентифікацію клієнта (SCA) з онлайн-доступ до вашого профілю, передача електронного переказу, замовлення і забезпечення вимог безпеки, специфічні для каналу, який використовується для відправки даних користувача. Zopaq платформи, через інтерфейс Open API, це забезпечить обмін даними з зовнішніми інформаційними системами, і надає їм широкий спектр готових послуг.

Знак ZODIAQ


Маркер, виданий на платформі Ethereum (ERC20) і розповсюджується під час ICO між учасниками (клієнтами), партнерами та консультантами і командами. Сумарні викиди обмежені, чіпи і 300 000 000.

Концепція збереження ICO, коли ZOD жетони будуть розподілені, мають послідовність Multi-крок прогресивною необмеженою. Прогресивним методом залучення фінансування має ряд переваг, як для проекту, так і для потенційних учасників проекту. Заплановано наступні домовленості з наступними показниками:



Жорсткий Cap є загальною сумою інвестицій потрібно, що становить 104 719 000 USD. Плата встановлюється відповідно до кількості монет, зібраних за поточним обмінним курсом, нарівні з доларом. М'яка шапка – це мінімальна сума інвестиційного інтересу, що становить 1 500 000 грн. Якщо сума зборів не досягає мінімальної оцінки, всі зібрані кошти будуть повернуті.

Маркер розподілу та фонди



ZODIAQ буде поширювати 80% від маркера для інвестора, 10% для засновників і команд, 3% для подарунків, і 7% для партнерів.

Маркер відображається під символом zod. ZODIAQ отримав БТД, ETH-XRP, bch, LTC, DASH, і XRP в рамках продажу знаків. Вони встановили верхню межу 5000 ETH для продажу маркера.

Для отримання додаткової інформації, будь ласка, відвідайте:


Автор: Kenzi182
Профілю: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1209283
Myetherwallet: 0x38086aD53B04250Ca71457eC5579258e3835048c

0 Response to "ZODIAQ - Обмін платформою для криптографічного Fiat, який мав свій власний Банк"

Post a Comment