INSCOIN FOR KNOX - Найбільш забезпечені страхові інвестиції з технологією Blokchain

336 x 280


Страхування є ключовим, так що ви можете зосередитися на найбільш важливих речей у вашому житті, тому що страхування забезпечить вашу фінансову безпеку і родину, коли щось несподіване трапляється. Коли великий фінансовий тягар, такі як лікарня зборів або медичні рахунки парить, страхування допомагає нести його, так що ви все ще можете зосередитися на досягненні вашої мрії. Однак, є багато проблем у страховій галузі, і найбільш поширеним є шахрайством страховий поліс. Це шахрайство або шахрайства дії страхування триває досить довгий час. Кілька десятиліть тому, страхове шахрайство почалося, але з простою режим. Але поряд із швидким розвитком технологій та інформації, страхове шахрайство пережив набагато більше негативних змін. Навіть дані з ФБР, річна вартість страхового шахрайства становить приблизно $40 000 000 000. Для вирішення цієї проблеми, KNOX підійшов з страховою платформою пропонують на основі технології blocchain для запобігання будь-якої форми шахрайства страховий поліс.

INSCOIN FOR KNOX є bloschain технології на основі страхової компанії для створення найбільш ефективної і складної структури в галузі, щоб знайти рішення для сертифікації та боротьби з контрафактною політикою страхування. Страховий поліс, виданий "KNOX страхування" буде в традиційному папері, а також у вигляді смарт-контрактів, дозволяючи клієнтам контролювати свою політику в режимі реального часу, в повній прозорості та безпеки. Завдяки платформі, розробленої страховою KNOX, політика буде розвиватися в повністю автоматизованому і усунути можливість конфлікту інтересів між сторонами, що беруть участь. Відео нижче буде пояснити трохи про inscoin для проектів KNOX



Страхові компанії будуть створені в Лісабоні, Дубаї і Бермудські острови, щоб дозволити KNOX страхування для роботи в різних законах і включити в економіку маркер в глобальному масштабі. Платформа KNOX дала політику розвиватися в автоматичному і виключає можливість конфлікту інтересів між сторонами, що беруть участь. А також, використовуючи смарт-контракти, дозволить уникнути розповсюдження підроблених страхових полісів з-за тієї ж системи, яка видаляє їх після отримання платежу. Це тому, що компанії не затримується в зборі кредитів, оскільки політика видається тільки після отримання платежу. Цей чинник покликаний суттєво вдосконалити керівництво самої компанії.

Проект KNOX буде першою страховою компанією, яка поєднує реальний світ з цифровими технологіями з blocchain, створюючи найбільш ефективну і складну структуру в галузі, щоб знайти рішення для сертифікації та підробки страхування Політики. На наведеному нижче зображенні можна трохи пояснити, як працює проект.



INSCOIN проект має намір використовувати, серед багатьох доступних, Ethereum blocchain, який в даний час представляє найбільшу кількість реальних випадках використання і економія послуг і операцій, що зараз в експлуатації. Ethereum робить доступним, використовуючи інфраструктуру і технологію ERC20, створення цифрових персоналізованих монет контрольованої видавничої (жетони), які можна підтримати підприємницьких проектів. «тоза» продаж дозволяє компанії збирати необхідні економічні ресурси для розвитку проекту, де сам маркер відіграє ключову роль. Маркер у цьому сенсі дозволяє можливості нових технологій інноваційних послуг.

INSCOIN об'єднала технологію blocchain з страховою промисловістю. Це означає, що мережеві блоки в загальному застосуванні вирішують основну проблему створення менш надійних і дозволів-менш мереж, в яких учасники угоди можуть вважатися законним, і, отже, потенціал пов'язаної сертифікації , з дозволом механізму, породжених системою стимулювання і негативних стимулів між сторонами, які беруть участь. Сертифіковані документи сертифікації є одним з найважливіших застосувань blocchain технології, такі як документи, сертифіковані в blocchain ніколи не були підроблені. А також, Smart контракт уникає поширення підроблених страхових полісів з-за тієї ж системи, яка видає їх після отримання платежу. За допомогою смарт-контрактів, компанія не затримується в зборі кредитів, оскільки політика видається тільки після отримання платежу. Цей чинник покликаний суттєво вдосконалити керівництво самої компанії. З Smart контракти на нещасні випадки, фактичний суддя, який вирішує, чи варто платити більше не є компанією, яка може мати опортуністичні поведінки, але система блокування буде вирішувати, чи є аварія відповідає вимогам політики.

INSCOIN інформація про маркер



  • Маркер: INSC
  • Платформа: ERC20
  • Preico Ціна: 1 INSC = 0,0002 ETH
  • Ціна на ICO: 1 INSC = 0,0002 ETH
  • Pre-ICO починається: червня 23, 2018
  • Заключний ICO: Липень 7, 2018.
  • Мінімальна сума інвестицій: 0,1 ETH
  • Отримати: ETH
  • Поширений в ICO: 54%
  • М'які шапки: 4000 ETH
  • Hard Cap: 39 444 ETH


Строк і бонус 



  • Тиждень 1 = + 30% від INSC.
  • Тиждень 2 = + 25% від INSC.


Бонус на Жетони, придбані.

Дальності та бонуса 



  • Мінімум 50 ETH = + 15% від INSC.
  • Мінімальна 30 ETH = + 10% від INSC.


Автомобільна карта



  • Навчальна реалізація проекту (2017 березня)

Team-Building
Створення першої спільної мережі


  • Прогноз бізнес-плану (2017 травня)

Юридичний консалтинг
Інвестовано €150,000


  • It страхування ліцензованої платформи (липень 2017)

Інвестовано €300,000 для сертифікованої платформи страхування


  • Страхування партнерських відносин (2017 жовтня)

Партнерство з більш ніж 300 страхових брокерів готові працювати з компаніями


  • ICO планування (2018 лютого)

ICO планування та розробки маркетингового плану


  • Pre-ICO (червень 2018)

Початок Pre-ICO


  • ICO (липень 2018)

Початок ICO


  • Торгівля incoin на основних біржах (літо 2018)

Incoin буде перерахованим на основних біржах, щоб гарантувати легкість здійснення для майбутніх клієнтів компаній і належного обсяги в порівнянні з нашими доходами.


  • Відповідність отримання ліцензії на страхування (осінь 2018)

Ми отримаємо дозволи від офіційних органів трьох країн, які надають послуги правового страхування.


  • Впровадження внутрішньої платформи (зима 2018)

При цьому клієнт зможе отримати доступ до своєї політики за допомогою смарт-контракту.


  • Смарт-контракт у страховому бізнесі (зима 2018)

Смарт-контракт буде все більш і більш героєм страхової індустрії

Для отримання додаткової інформації, будь ласка, відвідайте:


Автор: Kenzi182
Профілю: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1209283
Myetherwallet: 0x38086aD53B04250Ca71457eC5579258e3835048c

0 Response to "INSCOIN FOR KNOX - Найбільш забезпечені страхові інвестиції з технологією Blokchain"

Post a Comment