Ethereum Limited - Допоможіть зробити смарт-контракти набагато простіше

336 x 280


Спочатку, коли я почув термін Smart контракту, мій погляд миттєво фіксовано на концепцію оплати сценарію Bitcoin з більш високою складністю, тому я пізніше тільки що зосереджено на дослідженні технології bloptchain для моїх потреб. Але останнім часом я почав вивчати смарт-контракт і знайшов відповідь на мої потреби в ході цього пошуку, хоча і не зовсім те ж саме.

Для програмістів, смарт-контракт більше підходить аналогічно як JavaScript у браузері, хоча це повна мова програмування, але обидва вони обмежені в навколишнє середовище їх виконання (виконавчі середовища)-IE браузерів на JavaScript, якщо JavaScript виконується на основі події-браузер подій (клацніть, наведіть курсор миші і т. д.) і може маніпулювати тільки екран (через HTML DOM), смарт-контракт виконується на основі фінансових подій на ethereum (грошові перекази, взаємодія з іншими скриптами і т. д.) і може маніпулювати тільки змінною-фінансовою змінною існує на платформі ethereum.

Є для непрофесіонала, смарт-контракт може analogized як кіоск машини (банкомати, автомат), який має певну функцію, працює автоматично, ізольовані, і вимагає входи (гроші), щоб мати можливість виконувати певні функції. Огляд смарт-контракту нічим не відрізняється від програм, створених з іншими мовами програмування, і це правда, тому що різниця знаходиться на їхньому середовищі виконання.

Bitcoin є cryptocurrency першого покоління і, ймовірно, найбільш популярних в даний час, після cryptocurrency, як і інші нові Bitcoin Lite монети, пульсація, ethereum і багато іншого. Ethereum є одним з cryptocurrency, яка підтримує концепцію Smart контракту, на відміну від Bitcoin, хоча однаково має форму Smart контракту (Script), Ethereum забезпечує розсуд зробити Smart контракт з складністю еквівалентні програми, написані в програмуванні мови в загальному (повна машина Тюринга).

Smart контракти допомогти вам обміняти ваші гроші, майно, акції або що-небудь цінне в прозорий спосіб, вільний від конфлікту, уникаючи при цьому послуги брокера. Найкращий спосіб описати контракт Smart є порівняння технологій з торговими автоматами. Зазвичай, ви повинні піти до адвоката або нотаріуса, оплатити їх, і чекати, коли ви отримаєте документ. З Smart контракти, ви просто падіння Bitcoin в торгових автоматів (наприклад, великі книги), і ваш депозитний, SIM, або що-небудь ще, що потрапляє в ваш акаунт. Крім того, смарт-контракти не тільки встановлювати правила і покарання навколо договору так само, як і традиційні контракти, але і автоматично забезпечити дотримання зобов'язань.

Представляючи Ethereum Limited



Ethereum Limited є платформою створення смарт-контрактів. Не у всіх є можливість писати контракт Smart (смарт-контракту), оскільки вона вимагає деякого рівня навичок програмування, так що Ethereum Limited вирішила зробити всіх людей, щоб укласти контракт.

Говорячи про Ethereum Limited, ми стикаємося з послідовним проектом, який допоможе людям, які не знають про програмування або блочного ланцюга, щоб зробити Smart контрактів, які будуть застосовуватися до реального життя. Але для тих з вас, хто не знає, що ми говоримо про, перше, що нам потрібно зробити, це пояснити, що розумні, розумні контракти контракт просто комп'ютерний протокол, який призначений для полегшення, перевірки або виконання цифрових переговорів або виконання Контракт. Смарт-контракт дозволяє транзакції, здійснюваної без надійної третьої сторони. Транзакцію відстежується і незворотні. Смарт-контракти мають характеристики, які різні типи договірних положень можуть бути частково або повністю самостійної виконання, виконання або обох. Метою договору є розумним, щоб забезпечити традиційний договірне право і безпеку, щоб зменшити інші операційні витрати, пов'язані з найму. Деякі cryptocurrency мають інтелектуальний тип контрактів, серед яких, найбільш відомим є Ethereum ERC20, завдяки якому маркер стався.


Ethereum Limited Функції



  • Простота у використанні



Smart контрактна виробнича платформа проста у використанні. Тисячі готових шаблонів для вибраних будуть доступні для налаштування.


  • Мінімальна вартість 



Використання шаблону контракту і ця смарт-платформа не зашкодить вашому бюджету. Є дешевше, ніж купувати чашку кави.


  • Ринку


Якщо ви не можете знайти шаблон-інтелектуальний договір не відповідають вашим потребам? Потрібен спеціальний шаблон, але не може зробити це самі? Інші платформи користувачі використовують цей ринок проекту.


  • Гнучкість



Ця платформа отримає ethlimited, Ethereum, Bitcoin як платіж і використовувати нашу платформу. Ми можемо додати деякі cryptocurrency в майбутньому.

Маркер ETHL


Ethereum limited маркер являє собою утиліту маркер і буде засобом взаємодії з платформою. Користувачі ethl будуть мати можливість використовувати його для створення смарт-контракти для виконання, а також витратити його як cryptocurrency.

Відомості про маркер



  • Ім'я маркера: Ethereum Limited
  • Тікер: ЕТHL
  • Максимальна поставка: 10 000 000
  • Десяткові знаки: 18


Розподіл маркерів



  • Приватне продаж: 800 000
  • Pre-ICO: 1 000 000 @ $0,5/ethl
  • ICO: 5 000 000 @ $0,7-$ 1.5/ethl
  • Airdrop: 500 000
  • Bounty: 800 000
  • Розробка: 900 000
  • Команда: 500 000


Автомобільна карта



Для отримання додаткової інформації, будь ласка, відвідайте:


Автор: Kenzi182
Профілю: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1209283
Myetherwallet: 0x38086aD53B04250Ca71457eC5579258e3835048c

0 Response to "Ethereum Limited - Допоможіть зробити смарт-контракти набагато простіше "

Post a Comment