Ceyron - Революція фінансової індустрії з Blockchain технології

336 x 280


Прогрес фінансової індустрії і ланцюг блок в даний час під сумнів. Для маркера необхідно що може об'єднати два. Ceyron Фінанси ТОВ (далі називається "CFL ") має намір об'єднати експертизи фінансової індустрії і революційну технологію ланцюг блоку. CFL зірвати двох різних світів: cryptomonnaie та фінансових послуг.

www.ceyron.io бути cryptocurrency на інвестиційної платформу з торговий термінал cryptocurrency, дебетових карт і чіп можливості запропонувати активами підоснові кредит є безпечним.

Це свідчить про Ceyron


У tokennya є те, що може бути використана замість грошей. Маркер CEY є знак, який буде приділено інвестором (інвесторами) і що представляє інтереси в окремому класи-голосування акцій Ceyron. CEY маркер – інтелектуальні функціональних функціональних контракт у пайові інвестиційні фонди. CEY маркер не підлягає поверненню, не для спекулятивні інвестиції.
Ceyron Фінанси Sarl (CFS) є Товариство з обмеженою відповідальністю, створена відповідно до законодавства про товариства з обмеженою відповідальністю ( "Фінансувати ") і повністю належить Ceyron Фінанс ТОВ КФЛ та МВФ підписав операційні угоду про організацію його прав. та обов'язки кожного учасника.

На південь від Фонду буде вдалося і порадив Colombus інвестиційний менеджмент ТОВ ( "менеджер інвестиційного"). Колумб інвестиційний менеджмент ТОВ, є одним з Британських Віргінських островів, указані в списку незалежних Альтернативний інвестиційний менеджмент компанія, що спеціалізується в альтернативних активів та глобального інвестуванням. Менеджерів фондів відповідатиме за бізнес пайові інвестиційні фонди та будуть зробити всіх послуг та заходів, пов'язаних з управлінням активів, зобов'язань і операцій Фонду.

Цілі та інвестиційних стратегій


Інвестиційні цілі МВФ полягає в наданні цікавих результатів вище інвестований капітал через кількісні підхід виключно проти активів, андеррайтинг кредитів, наданих Colombus інвестиційний менеджмент ТОВ, кошти буде Дотримуйтесь інвестиційні стратегії, засновані на наукових даних. Nonparametrik статистичних моделей задачі визначення прибутку, що очікується в фінансові інвестиції.

Зазвичай реінвестуються чистий прибуток, отримані кошти в цьому місяці, але деякі потенційні переваги періодичних можуть бути використані для розповсюдження річних дивідендів власникам маркер дивідендів CEY, де затверджує правління Рада директорів та акціонерів акціонерів за КФЛ.

Маркер захищена сплати кредитні портфелі волатильності і менше грошовий потік


Кредитний портфель активів буде також забезпечується для підвищення стабільності та прибутковість облігацій. Менеджери Фондом буде використовувати штучного інтелекту і машинного навчання побудувати безпечне кредитний портфель активів.

Blockchain технологія забезпечує ефективне ліквідності для інвесторів


Blockchain технологія має потенціал, щоб забезпечити цілісність, безпека, безпека і більшої прозорості. Таким чином, КФЛ б використовувати blockchain щоб аукціон недорогих Торговий безпосередньо з надії на забезпечення більшої ліквідності для інвесторів.

Попередньо оплачені дебетові карти є ефективною


Рахунок власників можна виділити кілька криптографічного може використовуватися як цитата, так і під час запуску транзакцій (наприклад, вечерю за ціною $83.65), Передплата дебетом буде використовуватися або власник може вибрати підтримуваних kriptocurrency, який буде потім продаються з ціни на спотовому ринку для завершення транзакції.

Конкурентна вартість


Тому що КФЛ проведе гроші і різні криптографічного в будь-який момент, він буде можливість забезпечити обмін коштів у криптографічного для полегшення операцій і дозволити CFL конкурувати з Coinbase для послуги і тарифи.

КФЛ вступив ринків, що розвиваються


Kriptocurrency ринку зросла за більш ніж 160 мільярдів доларів ($160 мільярдів) в минулому році. Гіганти фінансово-центральні банки вкладати кошти в технології blockchain. Перераховані інвесторів, великих і малих, дивлячись на більш регулярній ринку, який може отримати вигоду з сіткою та страхового покриття, пропонованих на ринку безпеки.

На питання, поставлений країнам, що розвиваються


Населення країни, що розвиваються (Південно-Східної Азії, Латинської Америки та Африки) представляють понад 2 мільярди людей. Одній тільки Африці становить 1,2 мільярдів людей. Цей молодий і динамічний: 60% у віці 50 років.

Банк поступово прийняття мобільного банкінгу для:


  1. розробив онлайн банківських послуг;
  2. цифровий забезпечує переваги сторонам інтегрувати мільйони людей в офіційних фінансового сектора;
  3. розробити оплати послуг купця.


Низька відсоткова ставка


На думку експертів більш ніж 2,5 млрд людей є низьким рівнем доходів та/або середнім рівнем доходу, не прив'язані до банку. Традиційні агентських легко задовольнити потреби найбідніших верств населення, але не більше відповідати вимогам банку в цілому.

Низький банківських проникнення це зумовлено на двох рівнях.


  1. на рівні клієнта: більшість людей тільки низького або дуже низького доходу, і тому її потенціал економії низький. Хоча монетизації економіки стрімко зросла з 2000-х роках, використання банку були частиною практика спонтанним. Виникнення і розвитку, компанія дуже великі мікро фінансування є радикальною зміною цієї ситуації.
  2. на рівні банку: надлишок ліквідності Банку не є заохочення для клієнтів, щоб процвітати. Щільність населення є низьким додати Середня вартість реалізації агентств.


Дуже конкурентний ринок


Більше 75% країни має більшість послуг, де мобільні гроші послуга доступна вже. Цей посилення конкуренції означає, що споживачі мають більш широкий вибір. Деякі Підписатись на два або три послуги одночасно.

Використання дуже низький рівень


Африка є світовим лідером в галузі мобільних грошей облікового запису 2% дорослого населення мають мобільних грошового рахунку у світі, 12% власників знаходяться в Африці. Кожен рік, кількість рахунків відкрити мобільний мобільний збільшується в середньому більш ніж 40%. У на 2020 рік, кількість африканці з дискреційною доходу — майже 450 мільйонів людей – буде порівнянний з, якщо не вище, Західної Європи з середні темпи 20% на рік. У 2020 рік, буде майже 800 мільйонів чоловік мають мобільні грошового рахунку. Результат: близько 10 млрд транзакціях за добу, вартістю близько 135 млрд доларів у 2020 році.

Аналіз поведінки середня абонплата, як видається, загальна тенденція: виведення представляє принаймні 60% від обсягу операцій; & операцію перенесення є однолітків to-peer 20%; придбання виклику 10%, 8% і оплати економія часу 2%.



Призупинити ніяково через картки банку


Власник отримає маркер CEY привілей отримувати їх річних дивідендів за картками, їх КФЛ.

Відсутність кредитних забезпеченими і незабезпеченими кредит для заявників


CFL має намір вирішувати проблеми в Африці там, де брак доступного кредиту для більшості заявників. Зокрема, дивіденди розподіляються в утримувач маркера CEY дозволить придатних до отримати кредит, оскільки дивіденди може розглядатися як джерело доходу.

В Африці є відсутність стабільний і стійкий дохід з точки зору застосування кредитних.

CFL рішень


CFL кредитного портфеля


В даний час шістдесят відсотків (60%) США іпотечного належить non банки, вгору від тридцять відсотків (30%) у 2013 році. Більше чотирьох трильйонів доларів у нас Іпотека доступна для вибору сотні банку кредит платформи. Менеджери Фондом відповідатимуть за затвердження платоспроможності та ризиків, пов'язаних з платформами і визначити кредит профіль своїх активів, виданий, дотримання правил походження, Том, тривалість і рівня впевненості в якості управління та послуги. Менеджери Фондом буде нести відповідальність за вибір найбільш ефективну активів, які доступні на цій платформі для портфоліо КФЛ, а також очистити активів, найбільш схильні до ризику портфелі КФЛ.

Інвестиційний план



Картки CEY


Картку буде фізичної Mastercard CEY, віртуальних і дебетові з мобільних додатків, які дозволяють використовувати двадцять (20) іноземної валюти з однієї картки. CFL можна зберегти до сімдесяти відсотків (70%) до цієї вартості. Валют можуть бути продані в обидві точки продажу (в середньому по галузі є 3,75% проти 3% для CFL) а також через застосування. Крім того, на відміну від вартість півтора відсотків (1,5%) Банкомат зняття CFL не стягує плату за зняття ABM. CFL мобільних додатків буде містити додаткові можливості, щоб переказати кошти у валюті між купець, друзів та сім'ї рахунків, тим самим заробляти гроші з нуля відсотків (0%).

CFL картки плану, щоб партнерів для управління витратами. Це дозволить інтеграції мобільних додатків для спрощення управління поїздки і подорожі посилання до багатьох туристичних партнерів для отримання електронного управління. Коротше кажучи, CFL буде розроблена, щоб забезпечити підвищення ліквідності в одному з двадцять (20) світової валюти і валюти Головна шифрування.

CFL і Blockchain


Cryptocurrency (або крипто валюти) є цифровими активами, які призначені для роботи в якості є засобом обміну, який використовує криптографії для забезпечення операцій, щоб контролювати створення додаткових модулів і підтвердити переказ активів.

Cryptocurrency розроблений як метод для операцій вартістю децентралізованих власності в цифрових товарів не вистачає. Це дуже цікаво, в суспільстві, де уряд робить свої валюти worthless через гіпер інфляції. В даний час п'ятдесят відсотків (50%) людей в усьому світі є банківський рахунок. У 2014 році, він був шістдесят два відсотки (62%), і Cryptococcus взяв більший опори, серед яких не може бути в борг. Cryptocurrency розроблений як метод для операцій вартістю децентралізованих власності в цифрових товарів не вистачає. Це дуже цікаво, в суспільстві, де уряд робить свої валюти worthless через гіпер інфляції. В даний час п'ятдесят відсотків (50%) людей в усьому світі є банківський рахунок. У 2014 році, він був шістдесят два відсотки (62%), і Cryptococcus взяв більший опори, серед яких не може бути в борг.

Fiat валютному ринку в нових kriptocurrency діє кілька років. Ілюстрація поточного рівня зрілості галузі відносно велика різниця між fiat курс валют у Bitcoin на різних біржах.

Blockchain технологія є ще молодий, але вже довели свою здатність, як велика книга, яка не може бути змінена. Bitcoin є ознакою, що є спекулятивні, і її значення, наприклад діаманти або золото, за використання промисловості, повністю рухомий дефіцит і гарантії для власника цей унікальний і які товари готові до торгів.

CFL маркерів безпеки



  1. CFL має намір надати, але робити не гарантую, утримувач маркер з річних дивідендів, котра повинна бути затверджена Ради директорів та акціонерів, голосування.
  2. CFL має намір інвестувати вісімдесят п'ять відсотків (85%) доходів отримав CFL від торги цей фонд, і МВФ в свою чергу вкладе в кредит активу, таким чином намагається створити стабільну грошовий потік і рости в генерує маркер бази CEY (грошового потоку результатів не гарантується і може залежати від ринкових умов та правил)
  3. CFL має намір використовувати простий важелі для подальшого підвищення переваги кредитного портфеля, для полегшення стійких інвестицій і постійно вдосконалюємо базового кредитного портфеля CEY (маркер врожайність що розширення не гарантується і може залежати від ринкових умов та правил)
  4. КФЛ покращиться здатність побудувати кредитного портфеля, з плеча, надаючи кредитора якості застави кредитних гарантують Keflavík.
  5. CFL має намір підтримувати готівкових коштів, цінних паперів і залишають ваш маркер будь-коли, щоб забезпечити ліквідність утримувач CEY маркер (ліквідності активів, не гарантується і може залежати від ринкових умов та правил).
  6. CFL вступити в союз з гарантом безпеки постачальника, який буде використовуватися для зниження ризику втрати капіталу в цілому. Однак, використання цих фінансових інструментів, не є гарантією проти всі можливості.


Стратегічний Альянс


Стратегічні альянси КФЛ є лідером встановлених blockchain в технології, Фінанси та банківська. CFL намір підписати угоду про обслуговування з Coinfirm.io співпрацю у контролі за ЗСК/AML (анти-відмивання грошей) для кожного власника застосування маркерів. Blockchain технологія є піонером Ambisafe та ICO пропонує компаніям, які допомагають у світі, стали більш децентралізованим починаючи з 2010 року. Їх робота є дуже важливим в проектах, таких як страхувального троса і Bitfinex. Останнім часом Ambisafe знаходяться за цей успіх. Лояльний Банк є банком, яка зареєстрована відповідно до законодавства Сент-Вінсент і Гренадини.

Ринок план



Ранні монет запропонувати CFL


Ставки жетони CEY, в Сент-Вінсент Гренадіни & робиться, залежить від за винятком основі цінних паперів закон. CEY маркер, запропоновані тут (і -голосування акцій, які асоціюються у CFL ТОВ, належать номінація) не повинна бути продана іншим відповідно до інших пропозицій в Сент-Вінсент Гренадіни & якщо положень FSA спостерігається.
CFL надасть пропонують Меморандум про буде підготовлено виключно для використання потенційних інвесторів КФЛ, які будуть опубліковані на КФЛ. Меморандум пропозиції будуть готові у зв'язку з приватним інвестором пропонують акредитованих, осіб необхідно буде перевірити статус їх акредитованих інвесторів через запитників та інших необхідної документації, і інші особи глобально, які мають право брати участь в юрисдикції, в яких вони проживають

Резюме цитата


  • Пропозиція: CEY маркер - An Ethereum, підставі смарт-контракт цифрових маркер представляють вигідно власності в-голосування акцій у КФЛ, що відбулися за лояльний агентство & Trust Corp в довіри для власників CEY токени.
  • Символ маркера: CEY
  • Вартість одного маркер: $1.0 доларів США за CEY маркер
  • Кількість маркерів для продажу: 250,000,000
  • Початок маркер передпродажну: 16 лютого 2018 30%
  • Кінці маркерів передпродажну: 15 березня 2018
  • Знижка: Придбати сума бонусу монети

 * USD $ 500-1000 = 10% додаткових монети
 * USD $ 1,001-5000 = 15% додаткових монети
 * USD $ 15 001-5,000 = 20% додаткових монети
 * USD $ 25 001-15,000 = 25% додаткових монети
 * USD $ 25 001-50000 = 30% додаткових монети

  • Початок маркер продажу: 16 березня 2018
  • Кінці маркерів продажу: TBD
  • Прийнято валютах: BTC, ETH, LTC та USD

Технічного забезпечення механізму


Потенційних інвесторів, повинні отримати будь-яку особисту інформацію, отриману під час створення облікового запису на ceyron.io брати участь у продажу. Ця інформація для забезпечення відповідності з різних цінними паперами чинним законодавством США та іноземних юрисдикцій, а також вимога знати клієнта (ЗСК) і боротьба з відмиванням (AML).

Для інвесторів США, вони повинні відповідати зобов'язання, яке було оголошено на основі стандарту "акредитованих інвесторів " відповідно до регулювання D, розділ 506 (с) Закону про цінні папери. Інвестор може продемонструвати, що вони кваліфікуються як акредитованих інвесторів з підтримки та передавати документи в ceyron.io, як описано в наступному розділі "участі в цитата. "

Участь в торгах


Пропонують потенційним інвесторам цього Сполучені Штати обмежується тільки акредитованих інвесторів, як це визначено в регулювання D, підставі цінних паперів закон, який означає, що тільки фізичних або юридичних осіб, які вступають на один або кілька таких категорій:


  1. Кожен банк, як це визначено в розділі 3 (a) (2) цінних паперів закон або Асоціації може позичити або зберегти інші установи як визначені в розділі 3 (муніципалітет) (5) (А) про цінні папери, дiючого в ємність індивідуального або фідуціарних відносин; Кожен агент зареєстрованим брокером відповідно до статті 15 закону обміну; кожної страхової компанії, як це визначено в розділі 2 (13) про цінні папери; будь-якого зареєстрована інвестиційної компанії відповідно до закону інвестиційні компанії 1940 або року компанія розвитку бізнесу, як це визначено в розділ 2 () (48), цього закону; Кожна малого бізнесу інвестиційні компанії ліцензійні компаній малого бізнесу адміністрації США відповідно до розділу 301 (c) або (d) малого бізнесу інвестиційні акт 1958 року; плани створений та підтримується стані, політичні підрозділом або державним органом або країну або частиною ketatanegaraannya на благо своїх співробітників, якщо такі план має всього активів п'ять мільйонів доларів ($ 5 мільйонів); і будь-який зайнятості плани за змістом законодавства з питань безпеки працівника прибуткового податку років 1974, якщо інвестиційні рішення приймається план фідуціарних, як це визначено у статті 3 (21) Закону, а саме банки, ощадні і кредитних Асоціація, страхові компанії або зареєстрованим інвестиційним консультантом, якщо програма переваги співробітники мають сукупні активи більш ніж п'яти мільйонів ($5 млн.), або, якщо автономні план з інвестиційних рішень, що робиться виключно на особа, акредитованих інвесторів (s);
  2. Будь-яка приватна компанія розвитку компанія входить до 202 (муніципалітет) (22) інвестиційні консультанти акт 1940 років;
  3. Будь-яка організація, описано в розділі 501 (с) (3) внутрішньому Податкового кодексу року 1986, як поправка компанію, Массачусетс або аналогічний, або довіри компанія, яка не була створена для конкретної мети з придбання акцій Звичайно, загальний обсяг його активів перевищує $ 5 млн ($ 5 млн);

  • Будь-які директор або виконавчий директор компанії;
  • Кожен фізичної особи окремих чиста вартість або спільних чистий варто з чоловіком людини, без урахування вартості основну резиденцію людині чий чисті боргові зобов'язання з іпотеки та інші застав, під час купівлі перевищує один мільйон ($1 млн);
  • Кожна людина має природний окремих дохід понад двохсот тисяч доларів ($200000), або сукупний дохід з супругові більше трьохсот тисяч доларів ($ 300 000), у кожному з останніх двох років, і що досить очікував досягнення такого ж рівня доходів у поточному році;
  • Кожен довіри, загальний обсяг його активів перевищує п'яти мільйонів ($5 млн.), не була створена для конкретної мети придбання звичайних акцій, придбання режисер складної людини як описано в правило 506 (b) (ii) (ii) з регулювання D ; або
  • Кожна особа, яка є власником ekuitasnya акредитованих інвесторів
Інвестувати в цю пропозицію, інвестори потрібно спочатку створити обліковий запис і знак вгору на ceyron.io. Відповідно до статті 506 (c) цінних паперів закон докази стан обов'язкова акредитація інвестицій. Це може бути заповнені під час створення облікового запису завершення процесу акредитації з одним із трьох способів: 
  1. акредитації на основі доходи інвестора
  2. Акредитація на основі чистих активів інвесторів
  3. Сторонньої перевірки лист

Передача обмежень і розміщувати вимоги


Марк CEY запропонував і виданий не народу Сполучених Штатів на основі регулювання S закон ефект. Кожен клієнт буде вважатися представляють CEY маркерів, гарантії та отримувати такі дії:

  1. Чи є це якість: інвестор (як визначено у правилі 501 регулювання D, підставі цінних паперів закон); або не особи США " " і отримати знак CEY у морських операцій " "
  2. Якщо клієнт покупця у операції в Сполучених Штатах, ви знаєте, що до кінця періоду карцері, вам буде не можуть запропонувати, продавати або передавати маркерів CEY і після цієї дати вам більше не дають право продавати або передавати маркерів CEY іншим у Сполучених Штатах, якщо вони продають їх маркерів CEY на одну людину в Сполучених Штатах.
  3. Якщо клієнт покупця, які здійснюють операції за межами Сполучених Штатів з наміром правило S, ви визнаєте, що Забороняється продавати або передавати маркерів CEY будь-коли в США або для облікового запису або вигода від громадян США за змістом регулювання 902 на основі цінних паперів закон. Однак, non-нами людей може продати маркерів CEY до інших іноземних інвесторів по відношенню до іноземних операцій відповідно до правила 903 і 904 про цінні папери і може дотримуватись чинного законодавства. інших територій
  4. CEY маркер не буде продана кому-небудь з ще одна пропозиція в Сент-Вінсент і Гренадини якщо положень FSA слідувати.
  5. Клієнт визнає, що CFL не повинні будуть прийняти реєстрації передачі маркерів CEY заробив CFL, за винятком на даний момент надати докази задовільною CFL цього обмеження, зазначених у цьому документі були виявлені.

Звітування та прозорості для інвестицій 


  • Заява про вартість чистих активів пайових інвестиційних фондів
CFL намір повідомити про публічно значення з чистих активів (NAB) МВФ на щомісячній основі і Квартальний на веб-сайті служби CFL.

  • Методику розрахунку вартості чистих активів
ВЧА = (чистий процентний, що залишається оплачується мінус чисті збитки, понесені)/(суми кредиту готівкою основних + всього)

ВЧА на CEY маркер обчислюються за допомогою ділення до найближчого цент більшу кількість маркерів з CEY NAV видатні на дату розрахунку. Кількість маркерів CEY циркуляції розраховується як кількість маркерів CEY випускаються та видатні, зменшується на обміняти на CFL.

Ceyron маркер


Використання продукту


Дана маркер буде використовуватися для фінансування на CEY:

ФАКТОРИ РИЗИКУ


Загальні бізнес-ризиків


У разі економічний спад, бізнес-план компанії, здатність генерувати доходи і загальний платоспроможності може бути ризикованим. У заснуванням компанії є взагалі дуже ризикована і вірогідність відмови компанії будь-який бізнес-клімату в цілому можна.

Конкретних бізнес-ризиків


Інвестиції в автомобілях такого роду залучати різних ризиків, які прикріплені, які можуть призвести до: (i) втрати капіталу інвестори в цілому, (ii) за результатами інвестицій відповідно до цільової, або (iii) є меншою, ніж очікуваний ліквідності, серед інших.

Кредитний ризик


Немає ніякої гарантії, що будуть досягнуті цілі інвестицій МВФ і інвесторів не буде страждати втрат. Щоб зменшити ризик збитків значним кредитним, КФЛ буде приймати відповідні кредитні втрати положення, які будуть акумулюватися на кожного активів згідно з нашим правилам кредит, який є типовим фінансових установ, які інвестувати в Подібні кредит активів.

Ризиком портфеля


Існує ризик, що CFL не приведе до досягнення бажаних результатів. Купон та доходності до погашення портфоліо CFL дуже важливо для нашої здатності генерувати послідовне дивідендів акціонерам та продовжити реінвестувати наше портфоліо, тим самим збільшуючи неминущу цінність з портфель та маркера.

CFL не може досягти бажаного рівня боргу в свій портфель з вартість заборгованості є бажаним. В результаті, існує ризик чистий портфоліо інвестора повертає значення не буде досягнуто. Що стосується CFL має намір використовувати важелі фінансові директори, ризик інвестору може бути підвищена шляхом існування гарантія гарантія старшинства старший проти активів у портфелі.

Ризик ліквідності маркер


CEY маркер не може досягти бажаного рівня ліквідності, яка буде виробляти менше ліквідності, ніж очікувалося для інвестора.

Регулювання ризику


Нездатність CFL отримати нормативного затвердження раніше в зоні юрисдикції, в якому працює компанія або відмова регулятори надати такий дозвіл на території юрисдикції, який може працювати можна запобігти CFL підтримати або розширити свою діяльність. Крім того, зміни в законів або правил, включаючи застосування вимога ліцензування, реклами, Інтернету або електронної комерції нових правил (або змін до застосування або тлумачення закону або правил закону, яка існує). Юрисдикції, де в даний час працюють CFL можуть вимагати CFL зупинити операцій або змінити спосіб її діяльності в такій юрисдикції. Ці зміни також може негативно вплив операцій, фінансовий стан,

Конфіденційну інформацію та дані безпеки


Всі наданих нам даних зберігається в безпечному середовищі обчислювальних захищений безпечний брандмауери для запобігання несанкціонованого доступу. Компаній контроль доступу, так що тільки ті, хто потрібен доступ до даних інвесторів, які мають доступ до нього. Командою членів безпеки і підготовки CFL зобов'язані дотримуватися набір політик безпеки, процедур і стандартів, що відносяться до своїх обов'язків.

Управлінська команда CFL


Радник

Виконавчий управління



Для отримання додаткової інформації будь ласка, відвідайте: 


Автор: Kenzi182
Профілю: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1209283

1 Response to "Ceyron - Революція фінансової індустрії з Blockchain технології"

  1. Я настільки вдячний Elegantloanfirm за те, що ви допомогли мені отримати кредит у розмірі 600 000,00 доларів США за допомогою кредитного працівника Расса Гаррі, що я вам вічно вдячний. Моє життя перевернулося, мої фінанси влаштувалися, я зараз володію бізнесом, який я використовую для піклування про потреби моїх сімей. Я так вам вдячний, містере Русс, і Бог вас благословить. Ви можете зв’язатися з ними за фінансовою допомогою електронною поштою: Elegantloanfirm@hotmail.com для отримання фінансової допомоги.

    ReplyDelete