HORIZON - Високошвидкісний інтернет-провайдери підтримують Blockchain

336 x 280

Хоча це не епоху 90-знову. Де підключення покладатися на телефонне підключення до Інтернету. Інтернет сьогодні наповнений багато корисної інформації у вигляді статті, відео, фотографії, музику, якими можна насолодитися на додачу навіть безкоштовно. Поточний час в Інтернеті більш популярним з kecerian і задоволення від bersosialisi з соціальних медіа, онлайн, онлайн покупки, ви навіть можете багатозадачного (робити різні види діяльності в той же час).

Багато переваг, які будуть матися за наявності доступу до Інтернету з високою швидкістю. Розпочати перегляд з нами розслабляючий зручностями або насолоджуватися переглядом відео без буферизації занадто довго, що переваги інвестиційного рівня. В даний час компанія підтримувався який забезпечить швидкісного Інтернету, Horizon Communications. Компанія продовжує зростати і почнуть будувати своє майно на Бермудських островах. Якщо ви хочете дізнатися більше про HORIZON, читайте нижче.

Що таке HORIZON?



HORIZON є основний постачальник доступу до мережі на планеті отримати вигоду з blockchain інновацій. HORIZON поєднує в собі blockchain інновації як кінцева доля інформаційно-фонд поводження з інновацій на відстані доля заочного та системи управління. HORIZON залишиться безпрецедентний Бермудські острови і буде домінувати на ринку в центрі уваги на карибський і Америка.

Чому HORIZON використовує blockchain як їх фокус кадр? Ми знали для давно що blockchain пропонує зберігання інформації, тому що рамках довільно ділиться зі складними код. Крім того, HORIZON вимагає, що кожен клієнт процеси його власної децентралізованих інформації.

Blockchain інновації використовується в рамках різних зонах. Один – доставка техніка. Кожен клієнт може оплатити витрати пов'язані з використанням криптографічних гроші, звичайно за ціною вниз за підхід уряду до бюджету. Ці правила покладатися допомогти підвищити відкриті розпізнавання цифрових валютах.

Крім того, співробітникам і тимчасових співробітників оплачується з цифрові гроші з видом на blockchain. HORIZON також поєднує в собі магазинів і filecoin допомагає забезпечити інформаційної ємності клієнтами, безпечного, ефективного і децентралізованим. Ось чому небезпеці крадіжки інформації індивідуального підірвана.

Horizon місія полягає в тому, щоб реінвестувати зароблений дохід на вказаний маршрут, стратегії і поради, пов'язані з гроші. Підприємства створені на blockchain організацій, а також ICO можливості, які принесуть користь організації і маркер власників.

HORIZON пропозиції



HORIZON хоче, щоб домінувати на ринку в перший раз на острові Бермудських островів. Зрозумів, що Бермудські острови передові механічних та грошово-кредитної частин. Як Світовий банк демонструє, Бермудські острови має 60000 орендарів і пропонується до приблизно 32,000 будинків.

Бермудські острови регіон з гідний рівень викладання, Середня тривалість життя високий, з кваліфікованими адміністрації у галузі відмінні соціального страхування. Бермудські острови виявився одним з найвідоміших місць відпочинку в світі і має висоту для кожної голови Щоквартальний заробітної плати. Тим не менш, проблема в тому, що існує дуже дорогі web Леві про об'єднання з низькою швидкістю.

Бермудські острови залежить від системи, що використовують мідні й волокна сполуки, які виросли під водою. У всякому разі, Бермудські острови має ризик підвищеною небезпекою, наприклад, споживання. Відповідь на вирішення проблем, як вони зараз існують не було певною мірою і потребує курсах. Аналогічним чином, відповідь на проблеми Фонду також є дуже дорого, не кажучи вже про проблеми з звук, інформації та управління Телевізором.

Це де будуть необхідні частиною HORIZON. Обрій, що залежить від blockchain, підтримує швидкий і погано веб-параметри. Це важливі відповідь на економічні та покращення бізнес на Бермудських островах. HORIZON також виступає в якості постачальника інформації, яка зберігає адміністрації, яка підтримується віддалено інновацій та blockchain.

Відсутність WiFi веб-параметрів і відсутність передачі управління медіа обробляються HORIZON. Закрити, HORIZON пропонує кваліфіковані менеджери Бермудські острови гостей для одержання доходів від туризму сегмент. Це досягається, пропонуючи кабелю і радіо прийом з верхньої лінії 2.4 і 5 ГГц з використанням LTE інновацій.

За допомогою HORIZON, клієнти отримують 150 до 300 Мбіт/с від індивідуальних веб союзи. Між 2018 і 2019 HORIZON будує прискорення об'єднання до 450 Мбіт/с. Це так далека від якого суперника, 5-10 Мбіт/с може конкурувати, низький веб Асоціації.

HORIZON розвитку бізнесу


HORIZON визначив хід проведення бізнес в різних етапів. На першому етапі дає ICO, яке відбудеться протягом 1 місяця. За час, мова йде про встановлення 1 буде встановлено перший шляхом введення пристосунки для 50 додаткових клієнтів. На наступному етапі є повне постачання на Бермудських островах з 9 місяців.

Під час направляє повна організація, HORIZON фокусується на уряди і великих організаціях працювати разом. На третьому етапі є почати розширення до різних країн протягом 1-2 років. Основні країни призначення – Карибські й американські країни. На цьому етапі Четвертий етап є на благо постачальника мобільного телефону.

HORIZON використовує HRZN маркер із сукупності розподіляють по 100 000 000 жетонів. Всього 10% буде поширюватися, попередньо справу. У той час не менше 60% призначений для події ICO. 16% маркер для HORIZON Група а 10% маркер для організації. 3% для PR і щедрості радника, решта використовується для благодійності.

Є чудові ціни на маркер покупців на попередні угоди та ICO. Нагороди є спосіб збільшити покупця ентузіазм для необмеженого HRZN. Покупців повинно коригувати принаймні 0,15 ETH або 150 HRZN в свої гаманці, так що вони можуть викупити їх. Покупці не може використовувати інша криптографічних гроші торгівлі, наприклад, Bittrex, Coinbase тощо. Гаманець покупця, має бути ERC20 або ETH, так що вони можуть отримати PIN-код.

Кілька цікавих місць, які можна заробляти нагороди отримати знижку від покупця. Запрошення також має бути можливим з цей маркер. Токени можна також скоротити витрати на адміністрації і комірок інформацією і може бути використаний як поставки в межах HORIZON, адміністрація також використовує VPN і blockchain нововведення, яке покращує все.

Переваги HORIZONу HRZN маркер



  • HORIZON Телеком, служба знижки для людей в та подорожі по нашій області охоплення.
  • Користування послугами, зберігання даних в наших центрах обробки даних і через майбутніх партнерів зі спеціальною ціною
  • VPN послуги через HORIZON і нашими blockchain партнерами через Бермудські острови та інших місцях, майбутнього
  • Зниження витрат на дані та мобільного зв'язку через Обрій та партнерів по всьому світі телекомунікацій з нашими sim-карток, коли вона буде створена
  • Куплю послуги будуть запропоновані за значні знижки на Ціна USD коли заплатив за допомогою маркера HORIZON
  • Майбутніх дивідендів та до купівлі варіант для утримувач маркера. Власник з HORIZON маркера (HRZN) живуть або подорожувати в області на HORIZON мають охоплення будуть мати можливість купити послуг з HORIZON (Інтернет, VoIP, IPTV. д.), зі спеціальною ціною від ринкової вартості.
  • Маркер Держатель сподобається пільги та знижки на інші послуги, які надають HORIZON через наших партнерів. Ця послуга призначена для використання з будь-де в світі.
  • HORIZON також має намір розвивати додаткових потужностей під мережі в Карибському басейні.
  • Послуги хостингу в наших центрах обробки даних, продати надлишки пропускну здатність і функцій інші Провайдери, використовувати децентралізована зашифровані і blockchain, вам запропонують ціну для наших маркер власника


ICO


Продаж кредитної картки HORIZON комунікацій орієнтовані на прийняти жорсткий звинувачення до 40 мільйонів доларів від тих наш перший внесок (в тому числі попередній продаж). Смарт-контракт HRZN буде припинити прийом заставу, коли ми не досягнемо рівня ETH.

На різних етапах ICO HORIZON інвесторів, будуть забезпечені особистий бонуси:


  • Етап 1-15 мільйонів токени через 30% бонус для покупців.
  • Етап 2-15 мільйонів маркери з 20% бонус виставлена на продаж. 
  • Етап 3-15 мільйонів маркери з 10% бонус.
  • Етап 4-15 мільйонів токени доступні для покупки.


Для отримання додаткової інформації будь ласка, відвідайте:


Автор: Kenzi182
Профілю: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1209283
Myetherwallet: 0x38086aD53B04250Ca71457eC5579258e3835048c


0 Response to "HORIZON - Високошвидкісний інтернет-провайдери підтримують Blockchain"

Post a Comment