INVOLVE - На платформу, яка надає переваги всім сторонам

336 x 280


Як розвиток складної і сучасної технології, тепер з'являється безліч способів заробити гроші від застосування. Тепер все більше і більше додатків на Android moneymaker випущений розробником. Різні способи автора цього додатка, щоб привласнити нас так, що може робити гроші з цього додатка. Сьогодні ми поговоримо про програму, яка може генерувати гроші для вашої роботи на основі технології bloxchain. Involve приходять до вас з різними перевагами.

Що Involve?



Involve були першими децентралізованих мобільних додатків, які створюють відносини між усіма сторонами ринку мобільних додатків: користувачів, розробників і інвесторів. Це також Мобільна платформа, яка включає в себе доходи, інвестиції та фінансування. Ця платформа працює, щоб принести знайомі люди разом, як спосіб забезпечення своїх мобільних додатків, щоб використовувати свої власні шляхом заробітку в цих типах подарунків. У положенні, користувач отримує винагороду монети на час вони платять за обраним додатком. Монети для використання на платформах гірничого права можуть зберігатися після протоколу доказом часу, між системою blosnchain. Користувач буде здійснювати або отримати як повне час або неповний учасник.

Платформи включають в себе створення екосистемні, де всі мобільні розробники додатків може покласти свої творіння і всіх користувачів, щоб бути частиною тієї ж екосистемі. Після реєстрації облікового запису користувача, щоб отримати доступ до всіх додатків і ігор, які розміщуються на платформі, кожну годину використання додатків або ігор, завантажених на залучення платних icoin маркер, який буде прийнятий на криптографічного гаманця користувачів.


Основні послуги платформи



  • Сама платформа, яка дозволяє замінити існуючий магазин App і Google Play, завдяки політиці, яка є більш вірним розробникам і користувачам
  • Торгова платформа заснована на торгівлі з використанням внутрішнього маркера прискорить фінансові операції
  • Також застосувати список ігор необхідно correзнахідку, де кожен, хто хоче бачити гру, описані розробниками, можуть допомогти розробникам називати монети, які будуть прискорити створення ігор і додатків дійсно приємно, з бюджетом невеликої команди.


Перевага проекту 



  • Для кожного гравця



Головна мета проекту полягає в тому, щоб дати можливість своїм клієнтам проявити себе, використовувати заявку, яка буде генерувати подарунок. Крім того, за рахунок гравців отримає кожну другу монету, отриману за допомогою блокуванням техніки.


  • Для кожного рекламодавця



При використанні цього проекту, кожен клієнт має право рекламувати що-небудь, не вводячи третіх осіб в процес, наприклад, chartboost, inmobi, і так далі. Цей тип мобільних компаній, як правило, мають значну перевагу на ринку. Ліквідація третіх сторін призведе до таких речей: мобільні оголошення будуть міцніти і Мобільна реклама буде рости швидше. Крім того, проект готовий дати рекламодавцям новітні можливості, а також буде вилучати обмеження для невеликих рекламодавців.


  • Для кожного розробника



Яка причина проекту вважається кращою, ніж інші? Є лише чотири причини:


  • Завдяки цьому проекту, інді-розробники почнуть рости дуже швидко. Дуже великі видавці потрапили на ринок, і проект припине його.
  • Розробник не буде витрачати фінансування на маркетинг, щоб просувати свої власні програми. Завдяки цьому проекту, розробник буде більше шансів залучити користувачів, тим самим знижуючи витрати.
  • Розробники з проектом завжди залишаться незалежними і публіми.
  • Скорочення комісійних. Великий магазин, який продає додатки для рухомого обладнання, отримає близько 30% від прибутку від застосування. Однак реалізація цих проектів потребуватиме лише 10% користувачів.


Involve це унікальна екосистема була в змозі поєднати кращі ідеї і з'єднати їх, створюючи єдину платформу. Майже всі будуть залучені в екосистемні скоро: від постійних користувачів, для інвесторів. Проектна група знаходить ідеальний баланс, де люди отримують з грою, Інвест, а також ICO і валютної системи криптографічного.

Involve ключові особливості:



  1. Платформа планує негайно виконати свій мандат, надаючи користувачеві наступний інструмент
  2. Involve програми платформу, що вони будуть звільнені від передачі плати з необмеженим доступом до будь-яких і всіх стилів застосування.
  3. Премія ікоїн для платформи Ігри гравців.
  4. Cryptopallet зберегти дохід ікоїн.
  5. Рекламна схема для рекламодавців, а не посередник.
  6. Itoken членства і безпечної платформою для розподілу прибутку.
  7. Голосувати за права всіх людей брати участь у вищому пізнавальний процес.


Ітокен (маркер IQO)


Itoken може виробляти під час Pre-ICO і ICO. Потім будуть розподілені між нашими інвесторами для підтримки платформи зроблені. Поставка itoken обмежена з 3 500 000 000.


  • Ім'я маркера: Involve
  • Символ маркера: IQO
  • Всього поставок: 3, 500 000 000 IQO
  • Прийнятна валюта: ETH
  • Типовим є ERC20
  • Початок продажу жетонів: Липень 2018
  • Знак продажу закінчується: вересень 2018
  • Ціна за маркером: 0,01 USD = 1 ітокен
  • М'які шапки: 10 000 000
  • Тверда кришка: 30 000 000


Розподіл маркерів


Розподіл витрат


План


Команда


Радники



Для отримання додаткової інформації, ви можете відвідати деякі з посилань нижче:


Автор: Kenzi182
Профілю: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1209283
Myetherwallet: 0x38086aD53B04250Ca71457eC5579258e3835048c


0 Response to "INVOLVE - На платформу, яка надає переваги всім сторонам"

Post a Comment