CLOUDBRIC - Використовуйте Blockchain без турбот

336 x 280


Технологічні досягнення сприятимуть зміні як окремих людей, так і бізнесу та промисловості, включаючи банківську галузь. Однією з технологій, яка, як вважається, призводить до швидких змін, - блокшан. З сьогоднішньою технологією банк реєструє всі фінансові транзакції, які вони виконують у "бухгалтерії" або бухгалтерії. Десятки років тому цей обліковий запис міг бути у формі сотень старих книг, які були запиленими. Кожне нове речення, яке відображається у головній книзі, - це запис останніх операцій. Ці записи в даний час оцифровані, але головний архів все ще належить і контролюється банком. Тим часом blockchain є унікальним, тому що книга не управляється певним банком або партією. Навпаки, ці облікові записи публікуються публічно та одночасно управляються тисячами комп'ютерів у світі. Ви можете переглянути всі записи транзакцій безпосередньо в цій системі.

Як ви знаєте, що нинішній акт злочинності не тільки існує в реальному світі, значна частина цифрового світу після кримінального інциденту, що дуже шкода не тільки сприяли в цифровому світі, але на шкоду реальному світі. І Говорячи про криптографічного світу в цифровому світі, як ви знаєте також, що там, де є визнаним і криптографічного значення, що зберігаються в репозиторії, що ви можете отримати доступ через мережу, завжди є випадки крадіжки проти цього значення. Що стосується фактів про поточну технологію, яка значною мірою грунтується на системі AD-hoc, де це система захисту, яка не повністю може захистити вас в систематичній і послідовної.

І в поєднанні з величезним збільшенням вартості криптових монет на ринку, це може привернути багато хакерських атак, є місця для обміну або інвестування в крипто гроші. Це тому, що відповідно до винагород, зроблених у дуже великих кількостях, наприклад, при високих нападах та успіхах, це також іноді входить у випадок явного викрадення сховища криптої монети. Тому необхідна безпека на цій технології блокчинів, яка може гарантувати користувачам Blockchain безпечну роботу. Зараз надійшла платформа захисту блоків, яка відповість на цю проблему, а саме Cloudbric.

Що таке Cloudbric?


Cloudbric - це децентралізована універсальна платформа безпеки на базі інтелектуальної власності та підтримується поглибленими навчальними модулями з метою революції в ринках кібербезпеки шляхом забезпечення відкритої та доступної інформаційної безпеки для всіх користувачів. Компанія Cloudbric розпочала свою діяльність як свою власну компанію Penta Security System Co., Ltd., яка займає перше місце в промисловій безпеці в Кореї та безпеку даних, і в даний час має понад 10 000 членів по всьому світу, більше 50 глобальних партнерів і більше 25 даних, які ми мати центр Cloudbric хоче зменшити розрив між кибер та штучним інтелектом у цьому проекті.



Поточні проблеми



  • Перенасичення рішень безпеки



Для середнього кінцевого користувача кибербезпека може здаватися широким та складним предметом - і з вагомих причин. Такі рішення безпеки є фрагментованими та орієнтованими на нішу, без повноцінних рішень. Тим не менш, люди явно хочуть забезпечити максимальну безпеку даних. В результаті, користувачі постійно бомбардують нішевими рішеннями безпеки, які всі обіцяють бути найкращим вибором для своїх потреб безпеки.


  • Централізовані дані розвідки загроз



В даний час дані про загрозу розвідки є проблематично особистими та централізованими; Традиційний актор, описаний вище, збирає велику кількість даних про загрозу (наприклад, виявлення шкідливих файлів та моделей атак / поведінки), але зберігає ці дані в приватному порядку. Це (у певному сенсі), зрозуміло, виконується на прикладі прибутку та ринкових причин, але, звичайно, не найбільш вигідний підхід до збирання та використання даних про загрозу. Знання загроз є фрагментованим і захищеним, запобігає потенційним інноваціям інших, котрі можуть мати доступ, і ця модель, яка надає користь кібер-безпеки, не дає можливості компенсувати користувачам, що допомагає забезпечити безпеку екосистем шляхом повідомлення про загрози тощо.


  • Невизначеність в роботі з безпекою



Ефективність різних рішень безпеки, пов'язаних з цією нішею, призвела до того, що ринок містять продукти з різною ефективністю. Багато продуктів для кібербезпеки створено недобросовісними акторами, які обіцяють більше, ніж вони можуть виробляти, і з більш ніж 1600 таких продуктів на світових ринках, які визначають практично неможливо, це фінансовий або технічний вибір для середнього користувача Джо. Це, звичайно, всі внутрішні проблеми, які в основному присутні, але до цих пір це розглядалося як тягар, необхідний для участі в цифровому світі; боротися з цією невід'ємною проблемою, не кажучи вже про всі три революційні нововведення, які, без сумніву, потрібні.

Особливість



  • Прозорість даних



Cloudbric об'єднає декілька рішень безпеки на одній платформі, щоб забезпечити легке керування кібербезпекою для різних користувачів. Рішення, запропоновані на платформі, будуть зосереджені на трьох (3) основних компонентах безпеки: захист серверної сторони (веб-сайт), захист кінцевих точок (ПК, мобільні телефони та підключені пристрої IoT) та захист активів криптовалютного фонду (включаючи CLB-крипто-безпечні кошельки). ) Це дозволить усім користувачам насолоджуватися безпекою сайту на рівні сайту, оптимізацією швидкості CDN, інтелектуальною захистом від шкідливих програм, запобіганням фішингу, захистом від шахрайства з криптовалютою та ін.


  • Datasecurity



Вся інформація про загрозу майя (тобто, зловмисне визначення IP, список спам-адрес URL-адрес, адреси шахрайських шахрайств і т. Д.) Визначено системою захисту Cloudbric та алгоритмами глибокого вивчення атак, доступними через розробку децентралізованої екосистеми безпеки.


  • Довіра користувачів



Cloudbric з'явиться для розширення можливостей безпеки шляхом розробки нових користувальницьких технологій та рішень, які допоможуть розширити можливості спільноти безпеки та сприяти наступній еволюції кібербезпеки. З більш ніж 30-річним накопичувальним досвідом в галузі кібербезпеки, команда Cloudbric забезпечує багатий рівень знань та досвід роботи з безпекою на ринку ICO.

Маркер Cloudbric


Cloudbric запустить ICO з ніг на голову з метою розширення прав і можливостей користувачів для контролю централізованої безкоштовної мережевої безпеки досягнень на платформах і бути частиною новаторський постачальник рішень мережевої безпеки забезпечити на основі в глибину-розвідка та вивчення людських технологій. ICO-навпаки означає, що він пропонує продаж токенів, як компанія, яка була створена за допомогою послуг і продуктів Pre-нова компанія ICO, яка традиційно починається. Кошти, отримані в зворотному ICO будуть виділені в розробці платформи (dapp) безпечною програмою, яка буде працювати з існуючою інфраструктурою, тим самим дозволяючи blokchain операційна платформа буде blokchain.

Відомості про маркер



  • Ім'я маркера: CLB (ERC-20)
  • Блокування: Передпродажна 3 місяці блокування (бонус 10%)
  • Ціна: 1eth = 12 500 CLB
  • Передпродажна: мінімум 5 ETH (2018.08.16 ~ 2018.08.22)
  • Натовп-продажу: 2018.09.06 ~ 2018.09.12
  • Всього поставок: 1 000 000 000
  • Державні шапки: 10 000 ETH


Розподіл маркерів


Використання доходів


План


Партнерства


Команда



Для отримання додаткової інформації, будь ласка, відвідайте:


Автор: Kenzi182
Профілю: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1209283
Myetherwallet: 0x38086aD53B04250Ca71457eC5579258e3835048c

0 Response to "CLOUDBRIC - Використовуйте Blockchain без турбот"

Post a Comment