eCoinomic - нової революції на найбільш вигідні фінансові послуги платформи засновані Blockchain

336 x 280



Фінансовий світ криптографічного або cryptocurrency все більш розтягується з відмінним дістатися до часу до Еко bliss світле майбутнє. Криптографічного відображатиметься як глобальних фінансових рішень у цифровому світі, яка є безпечною, легко і може бути використаний глобально. Blockchain як базової технології складної blockchain мережі буде виступати дуже важливо з здатності децентралізованим так що фінансовий менеджер буде повністю на утримання ринок. Не було б ні більше, що може зробити капіталізації, все капіталу значення у вантажному ринок. Для задоволення майбутніх криптографічного все більш блискучі, платформа має дуже цікава ідея. Платформа називається eCoinomic.

Що таке eCoinomic?


eCoinomic є фінансові послуги майданчиком для Decentralized спільноти криптографічного. eCoinomic — проект майбутньої платформи, які зосереджені на надання і розвиток фінансових послуг, використовують технологію Blockchain як основу для розвитку.

Основною метою ECoinomic полягає в розробці проекту, впроваджених на ринок та поліпшити фінансові послуги платформа, заснована на криптографічних ресурси. Це надасть користувачам особливості кредиту, обмін, передачу, фінансового менеджменту, інтеграція послуг і онлайн-платежів через систему.



eCoinomic була розроблена з використанням систем і ресурси, які підтримують створення універсальної фінансової екосистеми. Переваг платформи є впровадження інноваційних технологій blockchain. eCoinomic запропонує спектр фінансових послуг власникам криптографічного, такі як надання позики, інвестиції, хеджування, бірж і криптографічного послуги для операції, з повною інтеграцією цих послуг в єдину систему.

Основні функції eCoinomic платформа



  1. Забезпеченим і незабезпечених кредитів на основі фідуціарних гроші або шифрування
  2. Довгострокових та короткострокових інвестицій в фідуціарних гроші або шифрування
  3. Механізм для покриття валютними ризиками для криптографічні активів
  4. Фінансові операції, іноземні, гарантувати управління
  5. Оплати за товари та послуги в електронну валюту через торговельну платформу, таких як eBay та Amazon
  6. Паперові гроші угоди, випуск віртуальної карти, яка підтримується криптографічних активів


Заплановані для використання на платформі і закріпіть договір, який гарантує прозорості, безпеки кожного користувача транзакції. Побудувати платформи в кінцевому підсумку приведе до створення сприятливих фінансових екосистеми і врахують всі фінансові потреби користувача.

Можливістю кредит на eCoinomic платформі досягти проекти між користувачів по всьому світу, організатори представить функції спільної кредити. Кожен учасник платформи можуть надавати свої активи для інших учасників конкретними інтересами і певний проміжок часу. Система буде виконувати аналіз тих, хто хоче надавати позики для інших людей, які хочуть отримувати та надавати перелік максимально вигідну пропозицію. Потім операція буде здійснюватися за допомогою смарт-контракти. Ця система також контролює виконання процентні платежі та повернення до облікового запису користувача.



На нинішньому етапі він, можливо, розгляне, що галузь кредитування не потребує презентації. Насправді, ідея blockchain платформи eCoinomic можна представити вся ідея система кредитів. На боці потенційних клієнтів, дарувати та приймати кредиту весь прибуток від технології розподіленої реєстру і смарт-контрактів:


  1. Швидкість всіх фінансових операцій;
  2. Можливість працювати кожен активу;
  3. Надання записав інформація;
  4. Безвідкличний контракт, сама;
  5. Відсутність людський фактор.


У самому справі, двох учасників угоди будуть вирішувати на яких умов, вони хочуть, щоб пропонувати або запросити коштів. Лише сума ($200) і термін (не більше 1 місяць) обмежений програми. Система переобчислити вартість певних монети нарівні з паперові гроші, оцінки ліквідності Банку заставного майна і зробити контракти, які автоматично виконуються протягом вказаного часу. Запит кредитно-модульної системи в цілому і силами, які хочуть налаштувати пасивний дохід, дозволяє передбачити, що гості знайдуть за eCoinomic.

Причина чому приєднатися eCoinomic



  • eCoinomic надає підтримку Мультивалютні в їх платформи. Ethereum, bitcoin, LiteCoin та інших 10
  • Cryptocurrencies підтримав. Доларів США, євро та більше fiat валют існують для кредитів.
  • Паперові гроші в транзакції швидкість платформи є дуже вражаючий. Не більше семи хвилин для проведення операцій за промовчанням платіжного агента належить.
  • Смарт-контракт використовується для забезпечення максимальної безпеки та прозорості. Він регулює методи роботи таких блок функцій і ліквідувати застави.
  • Точні ціни та систему моніторингу працює в режимі реального часу.
  • Страхування резервного фонду: він додає привабливості проекту інвесторам, великих і малих.


Mаркер eCoinomic (CNC)


Знак eCoinomic (CNC) є ознакою ERC20 утиліта, на основі ланцюжок блоку Ethereum. Метою є платити маркер CNC сервісний збір eCoinomic цифрової платформи. Оцінити можливості платформи, користувач повинен пройти через процес реєстрації простий. Потім в новоствореному рахунки, користувачі повинні. Будь-яких операцій, зроблені користувачами базуватиметься на ЧПУ, маркер для використання в якості підтримки для фінансової системи внутрішнього платформи.

Додати маркер CNC на ваш баланс, щоб отримати доступ до вибраної служби. Особовий рахунок балансу можуть бути заповнені двома способами: CNC передачі маркера раніше придбала в ICO або крипто обмінів та купити CNC ознаки за фіксованою ціною на eCoinomic платформі.

Символічну інформацію


  • Маркер Назва: CNC
  • Тип маркера: ERC20
  • Маркер роль: утиліта
  • Ціна жетонів: 1 CNC = 0,05 $
  • Шапки: $ 100 млн
  • М'які Cap: $ 6 млн
  • Цілому постачання маркер: До 2,1 млрд
  • Токени папери для подальшого продажу: до 1,55 млрд
  • Виключені країн: USA, China, Singapore
  • Прийнято на попередній продаж валюти: ETH
  • Прийнято на маркер продажу валюти: ETH, BTC, XRP, LTC, NEO, XMR, ZEC


Маркер розподіл



ICO


Передпродажної починається 15 березня і запуск ICO в громадських проводяться на 1 травня 2018. 150 мільйонів маркера форми маркер інвентаризації загальна. 45% загальної інвентаризації є зарезервовані для продажу Передпродажна і громадськості. 5 мільйонів токени і маркер 63 млн, виділених для передпродажної та ICO. Кожний маркер оцінили $1. Передпродажна заходить з знижка 85% неймовірні нижній маркер тільки 0,15 доларів США. Для ICO ви можете скористатися бонус в діапазоні від 40-50%, залежно від того, як рано ви берете участь.

Дорожня карта


Команда


Радники


Для отримання додаткової інформації будь ласка, відвідайте:


Ім'я користувача: Kenzi182
Bitcointalk профілю: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1209283
Ethereum адресу: 0x38086aD53B04250Ca71457eC5579258e3835048c

0 Response to "eCoinomic - нової революції на найбільш вигідні фінансові послуги платформи засновані Blockchain"

Post a Comment